Ce se întâmplă în studioul în care Cătălin Măruță are emisiune la PRO TV. Totul, înainte să ajungă soțul Andrei

Ce se întâmplă în studioul în care Cătălin Măruță are emisiune la PRO TV. Totul, înainte să ajungă soțul Andrei

În plină epidemie de coronavirus, Cătălin Măruță este singurul din familie care mai merge la serviciu, în timp ce Andra stă acasă cu cei mici. Prezentatorul Pro Tv spune că emsiunea sa continuă, dar în condiții speciale.

Ce se întâmplă în studioul în care Cătălin Măruță are emisiune la PRO TV

Cătălin Măruță nu mai are invitați în emisiune și încearcă să reducă tot sumarul din materiale video și intervenții live prin telefon și Skype. ”O echipă foarte restrânsă se ocupă de montaj și producție, ca restul echipei să stea acasă, în siguranță. Tot platoul se dezinfectează și păstrăm distanța unii față de ceilalți. E foarte important pentru telespectatori că emisiunile lor preferate sunt în direct la televizor, că asta îi ajută să zâmbească zilnic și timpul trece mai ușor”, a spus Cătălin Măruță într-un interviu pentru Click.ro.

Andra și-a amânat toate concertele

Pe de altă parte, Andra a fost nevoită să amâne repetițiile și spectacolele „Pasion”, chiar dacă stă acasă și cântă în voie, după cum afirmă soțul ei. Pentru că la repetiții era nevoie de o echipă mare de oameni, pentru orchestrație și coregrafie, proiectul se amână, în atari condiții, pentru septembrie. În ce privește paguba făcută de coronavirus în familia lui Cătălin Măruță, acesta spune că Andra și-a amânat toate concertele, la fel și evenimentele pe care trebuia să le prezinte Cătălin Măruță.

”Pentru o lună, toate acestea sunt amânate sau anulate și urmează să vedem cât va mai dura această perioadă. Nu îmi dau seama încă ce pierderi avem, deși e evident că toată lumea este afectată. Doar după un timp vom putea trage cu adevărat linie și vom vedea cum a fost afectată economia și cum ne-a zdruncinat pe fiecare în parte. În acest moment ne concentrăm toate gândurile spre rezolvarea crizei, ne rugăm pentru medici și asistente, este o perioadă foarte grea pentru ei acum. Sperăm să nu ne pierdem persoane dragi din cauza acestui virus care îi atacă nemilos pe cei mai vârstnici și pe cei mai vulnerabili”, a spus Cătălin Măruță care mai adaugă că urmărește știrile în fiecare zi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI