24 iun. 2021 | 14:41

Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt. Anda Călin a recunoscut tot EXCLUSIV

Monden
Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt. Anda Călin a recunoscut tot EXCLUSIV
Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt.

Anda Călin a reușit să îl cumințească pe unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc, Liviu Vârciu, eternul cuceritor! Contactată de reporterii Playtech.ro, frumușica brunetă ne-a povestit despre relația lor, care, în primul an, a fost zdravăn zguduită de scandaluri: ”Au fost unele discuții, la început, ca în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare”, ne-a spus Anda.

Ce se întâmplă în relația lui Liviu Vârciu, de fapt

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii, pe Anastasia și Liviu Matei, și formează un cuplu fericit. Sunt împreună de cinci ani, însă nu mai e un secret că, în 2018, au fost despărțiți vreme de patru luni, din cauza neînțelegerilor. Contactată de reporterii Playtech.ro, Anda Călin ne-a mărturisit că lucrurile în mariajul lor au intrat pe un făgaș normal și că discuțiile aprinse încep să se rărească odată cu trecerea anilor:

“Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”.

 Iubita lui Vârciu are o siluetă de invidiat

Anda Călin arată impecabil după două sarcini. Are un abdomen plat, un trup de invidiat și un păr lung și mătăsos la care visează multe doamne și domnișoare. Și nu face nimic deosebit pentru a fi în formă.

“Nu fac nimic special pentru a arăta așa. Faptul că alerg toată ziua după doi copilași mă face să mă mențin mereu în formă. Pot să vă zic doar că sar peste micul dejun, dar de mâncat mănânc orice”, ne-a mai spus Anda Călin, pentru Playtech.ro.

Ea nu dorește să apeleze la medicul estetician:

“Nu vreau intervenții estetice, sunt mulțumită așa cum sunt, spre norocul meu nu trebuie să merg nici foarte des la sala pentru că am un metabolism foarte bun. Momentan, stau acasă cu copiii, am grijă de casă, de familie. Nu îmi mai doresc un alt copilaș, sunt suficienți doi, sper să ne oprim aici. Acum este și cum vrea Dumnezeu”.

Anda are însă și un vis, pe plan profesional:

”Nu am proiecte tv, însă vreau să îmi deschid în perioada următoare o afacere despre care nu vreau să vorbesc prea multe acum pentru că sunt superstițioasă și poate nu se mai realizează”.

Liviu s-a îndrăgostit de Anda într-un restaurant: ”El a făcut primul pas!”

Anda, iubita lui Liviu Vârciu, a povestit despre ziua în care s-au cunoscut:

“M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea”, a menționat Anda, pe conturile sociale.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro