02 dec. 2021 | 16:03

Cu ce se ocupă în prezent cu Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac. S-a aflat totul în emisiunea lui Măruță

Monden
Cu ce se ocupă în prezent cu Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac. S-a aflat totul în emisiunea lui Măruță
Ce a spus Anastasia Lazariuc despre fiica ei, Ileana Lazariuc

Anastasia Lazariuc a venit în emisiunea moderată de Cătălin Măruță pentru a face dezvăluiri inedite despre cartea pe care a lansat-o de curând. Mai mult, vedeta a mărturisit și ce face în prezent fiica ei, Ileana Lazariuc, care a fost căsătorită cu Ion Ion Țiriac.

Anastasia Lazariuc, totul despre noua ei carte. Ce pot afla fanii despre artistă

Anastasia Lazariuc s-a bucurat de mult succes de-a lungul timpului datorită carierei sale. Vedeta a fost înzestrată cu talent din belșug, însă viața a supus-o la numeroase încercări. Aceasta s-a decis să vorbească despre cele dureroase clipe pe care le-a trăit într-o nouă carte.

„Bunicii mei sunt români, mama mea la fel. Bunicii au venit de pe la Bihor, tata s-a îndrăgostit de mama, apoi am apărut noi. Viața este împărțită în etape, noi sperăm să fie totul roz, doar că Dumnezeu ne pune la încercări să ne verifice dacă suntem puternici.

Nu știu dacă am rezistat. L-am pierdut pe fratele meu, la 29 de ani a decedat. Tata a murit pentru că avea ulcer, i s-a făcut operație, la 3 zile a decedat. La fratele meu este o poveste lungă, este totul scris în carte.”, a povestit ea.

„Abia în spate pot să plâng, să mă descarc”

Mai mult, artista nu a vrut să își încarce fanii cu problemele pe care le-a avut, așa că luptele le-a dus în privat. Anastasia Lazariuc și-a dorit ca admiratorii ei să afle adevărul despre momentele bune pe care le-a trăit, dar și despre clipele neplăcute prin care a fost nevoită să treacă.

„Fiecare om are povestea lui de viață, am considerat că este timpul să vină o carte pentru nepoții mei, rudele mele. Vremurile sunt rapide, nu apucăm să le spunem chiar pe toate. (…)

Eu am crezut că trebuie să încălzesc sufletele spectatorilor, abia în spate pot să plâng, să mă descarc. Pe parcusul vieții mele artistice, atâta a scris presa, poate că lumea nu știe adevărul.

Au fost și cazuri când s-au dus peste soțul meu care avea o suferință și i-au luat interviu. Am tot dreptul să spun adevărul despre viața mea.”, a adăugat ea.

Ce se întâmplă cu Ileana Lazariuc. Mama ei a spus totul

Anastasia Lazariuc a mărturisit că Ileana, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, este o mămică desăvârșită. Aceasta are grijă ca băieții ei să aibă parte de tot ce este mai bun. Frumoasa brunetă le dedică adolescenților orice clipă pe care o are.

„Ileana e foarte bine, își crește băieții. Cel mare face 14 ani, ce repede trece timpul. Celălalt o să facă 13. Sunt mari, sunt înalți, mă uit de jos în sus la ei.

Copiii sunt cei mai frumoși pentru părinții lor. Ileana este mămoasă, își acordă toată atenția creșterii băieților, mă încântă acest lucru.”, a mărturisit Anastasia Lazariuc.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro