Ce se întâmplă în episodul 2 din Vlad, sezonul 2. Răsturnare de situație. Ce se întâmplă cu Eliza

Episodul 2 din Vlad, sezonul 2, luni seara pe Pro TV

Episodul 2 din cel de-al doilea sezon al serialului Vlad este difuzat de postul de televiziune Pro TV luni, 16 septembrie, de la ora 20:30. Personajele din film vor fi din nou răscolite de întâmplările din trecut, iar lucrurile vor lua o turnură neașteptată. „A venit vremea ca Vlad să-și mai plătească din datorii”, va spune Cezar.

Episodul 2 din Vlad, sezonul 2, luni seara pe Pro TV

Vlad încearcă să își rezolve cât mai rapid problemele pentru a se putea întoarce alături de familia lui, însă nu îi iese totul conform planului. Fiul paznicului ucis în timpul jafului de la cazinou a pus mâna pe un pistol și îi amenință pe fratele lui Vlad și pe mama acestuia. Obișnuit să pună totul la cale cu minuțiozitate și să își calculeze fiecare mișcare, personajul principal este luat prin surprindere de Filip, care are arma ațintită asupra celor pe care îi iubește cel mai mult. În cele din urmă se aude împușcătura.

Într-o altă scenă din serial, Leo și Tibi au plecat să caute înregistrarea video din noaptea jafului de la cazinou, care i-a schimbat pentru totdeauna viața lui Vlad. El își dorește să pună mâna pe imagini înainte ca acestea să ajungă la fostul său prieten, iar tensiunea atinge cote maxime.

Pe măsură ce în Vlad încolțește tot mai mult ideea de a se răzbuna pe Eliza, Delia și Cezar sunt puși în fața unei decizii dure, care îl va face pe „Inginer” să spună că „a venit vremea ca Vlad să-și mai plătească din datorii.”

Serialul spune povestea lui Adrian / Vlad, un tânăr care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan și Leonard. După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar, poreclit „Inginerul”, el devenind mentorul lui. Eliza, singura mare dragoste a lui Vlad, este cea care l-a trădat atunci când acesta a fost închis. Un nou episod este difuzat de Pro TV luni, 16 septembrie, de la ora 20:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI