Ce se întâmpla în căsnicia Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu. Fostul afacerist, despre marele regret: „Mulţi bărbaţi fac asta”

Ce se întâmpla în căsnicia Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu. Fostul afacerist, despre marele regret: „Mulţi bărbaţi fac asta”
Ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul din cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei mai mulți cârcotași au susținut de-a lungul timpului că ea a pus ochii pe afacerist doar pentru banii săi, timp în care alții au continuat să creadă în iubirea dintre ei. Cu toate astea, mulți află abia acum detalii din mariajul celor două vedete. Ce se întâmpla, de fapt, în căsnicia lor?

Cum era relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: ce regretă afaceristul?

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul din cele mai controversate cupluri din lumea mondenă de la noi. Gurile rele au subliniat că ea l-a iubit doar pentru banii săi, timp în care alții au crezut în dragostea lor. Cei doi au făcut un copil, iar mai apoi au decis să se despartă.

Separarea a fost cu scandal, iar acum fiica acestora este crescută exclusiv de fostul model. Foștii soți au divorțat în anul 2011, iar acum omul de afaceri a susținut că regretă că nu mai este împreună cu mama moștenitoarei lui. Cel din urmă a început să ofere recent detalii neștiute din fostul mariaj în cadrul cărților lui care i-au uimit pe fanii cuplului.

„Și pe mine mă iubește Cel de Sus”

De asemenea, el a subliniat și care este regretul uriaș din fostul mariaj. El a menționat că este vorba despre o confuzie în care cad mulți bărbați care fac parte dintr-un cuplu.

„Și pe mine mă iubește Cel de Sus. Da, alături nici n-a încetat să fie, ci doar împreună”, a spus Irinel Columbeanu. „Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad, din păcate, mulți bărbați”, a declarat omul de afaceri pentru ciao.ro. 

,,„Volumul 4 nu a fost încă scris și deci nici publicat. Eu am provocat-o pe Irina să încerce să îl scrie și astfel să își exprime punctul ei de vedere asupra evenimentelor parcurse în viață, pe care să îl împărtășească, după traducere (am găsit și un traducător autorizat) eventualilor ei, implicit, și potențial numeroși cititori în limba chineză simplificată”, a mai spus acesta.

Urmăriți Playtech.ro și pe