Ce se întâmplă, de fapt, în casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Până acum, totul era lapte și miere

de: Ana Chivu
04 11. 2019

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi au arătat de-a lungul anilor ce înseamnă dragostea și cât de frumos se pot uni două suflete. Care este secretul pentru armonia pe care o arată cele două vedete și ce se întâmplă, de fapt, în familia lor?

Ce se întâmplă în casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan?

Adela și Radu sunt unul din cele mai închegate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au văzut și atât le-a trebuit. Aceștia s-au îndrăgostit nebunește, iar după câțiva ani în care au reușit să se cunoască au decis să facă pasul cel mare și să se lege pe viață.

Actorii au doi copii împreună, motiv pentru care niciodată liniștea de la început nu-și va mai face apariția cât de curând. Adela vorbește deseori despre faptul că nu este o mamă perfectă și nici nu tinde să ajungă la această titulatură. Recent, a postat un mesaj despre viața în doi și cu doi copii mici.

Adevărul despre armonia afișată în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan

„Uneori și mami mai cedează”

„Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult. Pe rățușcă, pe tractoraș, pe dă-te la o parte, pe mama, pe tata, pe rând, de-odata. Uneori și mami mai cedează și plânge. I se nazare brusc și din senin. Că nu vrea Alexandru să se îmbrace în pijama, să spunem. Ăsta e motiv? Sau când îl vede pe tati epuizat “blestemând” psihologii și cărțile de parenting. Pe el, pe tati, nu l-am văzut plângând, poate că supapa lui “fâsâie” mai bine sau poate că se ascunde în baie când o face. Da, într-o casa cu doi copii se mai și plange. Ce am învățat în aproape patru ani de conviețuit cu prichindei, este ca un somn bun rezolva tot. Șterge lacrimile și amintirile urâțele. Pentru că, nu-i așa, ce-ar fi viața fără puțină amnezie? 🙂
Adela Popescu (Sursa: instagram.com)