Ce se întâmplă dacă mănânci ghimbir crud. Experimentul făcut de un grup de cercetători

Ce se întâmplă dacă mănânci ghimbir crud.

Ghimbirul este un ingredient obișnuit pentru uz casnic și dintr-un motiv întemeiat, acesta este folosit ca și condiment în mai multe feluri de mâncare, băuturi și deserturi. De asemenea, este dovedit că îmbunătățește sănătatea datorită valorii sale medicinale. Iată ce se întâmplă dacă mănânci ghimbir crud.

Ce se întâmplă dacă mănânci ghimbir crud

Milioane de oameni din întreaga lume confirmă puterea vindecătoare a ghimbirului. Poate fi mâncat întreg, măcinat, gătit sau crud. Ghimbirul este o rădăcină picantă care s-a dovedit a fi un remediu natural eficient pentru unele boli frecvente. Deci, ce s-ar întâmpla dacă am mânca ghimbir crud? Iată câteva dintre beneficiile aduse de acesta, potrivit celor de la selfup.com:

Spuneți adio refluxului gastric

Dacă ați mai avut arsuri la stomac, știți cât de dureros și de inconfortabil poate fi acest lucru. Refluxul acid/arsurile la stomac apare atunci când acidul stomacal urcă în conducta alimentară. Acest lucru provoacă o senzație de arsură care poate dura de la minute sau ore. Această afecțiune este cauzată de anumite alimente, alcool sau poate fi uneori genetică. Ce se întâmplă când medicamentul fără prescripție medicală nu ajută? Ghimbirul este util! Dacă aveți reflux de acid cronic (de două ori sau de mai multe ori pe săptămână), apa cu ghimbir poate atenua durerea. Ghimbirul oferă alinare stomacului și reduce producția de aciditate prea mare. Puteți mânca ghimbir crud pentru a menține arsurile la stomac la distanță. Faceți acest lucru în fiecare zi și refluxul acid va fi un lucru din trecut!

Ajută la pierderea în greutate

Încearcă să mănânci ghimbir crud. Această rădăcină magică conține proprietăți cunoscute sub numele de gingeroli și shogaoli. Aceste proprietăți ajută la activitățile biologice ale organismului. Puteți adăuga rădăcină de ghimbir zdrobită la mese, o puteți mânca crudă sau puteți lua apă de ghimbir prima dată dimineața. Rețineți că, în timp ce ghimbirul ajută la scăderea în greutate, trebuie să îl completați cu o nutriție bună și exerciții fizice suficiente.

Remediu natural pentru greața de dimineață

Greața de dimineață este un simptom îngrozitor pentru viitoarele mame din primul trimestru. Luarea unor cantități limitate de ghimbir poate ușura aceste efecte negative. Consultați întotdeauna medicul înainte de a utiliza ghimbir. Consumul de ghimbir în timpul sarcinii a dovedit că provoacă avorturi spontane. Ghimbirul s-a dovedit, de asemenea, că reduce simptomele de greață, vărsături și boli ale mașinii sau ale mării. De asemenea, este eficient în ameliorarea greață și vărsături la pacienții care urmează chimioterapie.

Păstrarea cancerului la distanță

Tu și cu mine trăim într-o lume care a văzut cancerul devenind una dintre cele mai omniprezente boli terminale. Ghimbirul a fost studiat cu atenție și s-a dovedit că are un compus care ucide rădăcina unor tipuri de cancer. 6-shogaolul este un compus din ghimbir care vizează cauza principală a celulelor canceroase din sân. Celulele stem ale cancerului mamar sunt inhibate complet sau creșterea lor este redusă atunci când mănânci ghimbir.

Digestie îmbunătățită și acționează ca un antiinflamator

Ai avut vreodată acea durere urâtă în partea superioară a stomacului? Acest lucru arată că aveți indigestie. Dacă durerea este recurentă, aveți indigestie cronică. Eșecul de a goli conținutul stomacului în timp util este una dintre principalele cauze ale indigestiei. Înseamnă că stomacul nu funcționează la capacitatea sa optimă. Unul dintre numeroasele beneficii ale consumului de ghimbir crud în fiecare zi este că va accelera procesul de golire a stomacului. Asigurați-vă că consumați doar cantități rezonabile. Inflamația stomacului este adesea declanșată de anumite alimente, băuturi, medicamente sau afecțiuni medicale. A lua alcool excesiv poate declanșa și inflamații. Consumul de ghimbir în fiecare zi va ameliora această inflamație, mai ales dacă afecțiunea este recurentă.

Reduce durerea și durerea musculară

Nu este neobișnuit să experimentați dureri și dureri musculare, mai ales după o sesiune intensă de antrenament. Acest lucru vă poate reduce semnificativ productivitatea și mobilitatea adecvată. Cercetările au arătat că, consumul de ghimbir crud în cantități mici în fiecare zi reduce durerea musculară. Studiul a arătat că cei care au mâncat ghimbir în fiecare zi s-au recuperat mai repede după durerea musculară. Cei care nu au mâncat ghimbir au avut nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca.

Scade glicemia și previne bolile de inimă

Ghimbirul are componente puternice care scad nivelul zahărului din sânge și previn bolile de inimă. Consumul de ghimbir crud în fiecare zi poate regla producția de insulină la pacienții cu diabet. Datorită abilităților de ghimbir de scădere a colesterolului, previne bolile legate de inimă și accidentele vasculare cerebrale. De asemenea, previne formarea de cheaguri de sânge care pot declanșa atacuri de cord.

Reduceți durerea menstruală

Orice femeie care a trecut prin aceste perioade poate atesta cât de dureroase pot fi crampele menstruale! Unul dintre cele mai utile beneficii ale rădăcinii de ghimbir este reducerea semnificativă a durerii menstruale. Luarea unei ape îmbibate în ghimbir crud este calmarea durerii de care aveți nevoie. Este recomandat să luați acest lucru doar la debutul menstruației și în timpul perioadei. Cu cât mănânci mai mult ghimbir crud, cu atât durerea se va reduce în timp. Consultați-vă întotdeauna cu medicul dumneavoastră atunci când remediile naturale nu funcționează.

Scade riscul de infectare

Se știe că compusul de gingerol găsit în ghimbir reduce riscul infecțiilor. Acest compus previne multiplicarea bacteriilor prin accelerarea procesului de vindecare. Unele dintre infecțiile cu ghimbir vă împiedică să includeți gingivita și infecțiile respiratorii. Ceaiul de ghimbir este foarte eficient în tratarea infecțiilor comune și a virușilor precum gripa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI