Ce se întâmplă cu taxele românilor dacă adresa dispare din buletin. Dan Barna a lămurit situația

Ce se întâmplă cu taxele românilor dacă adresa dispare din buletin. Dan Barna a lămurit situația
Dan Barna a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu taxele românilor

Încă de când s-a aflat că adresa o să dispară din buletin, mulți români s-au întrebat ce se va întâmpla cu taxele pe care le plătesc la stat. Pentru a lămuri această problemă pentru totdeauna, Dan Barna a discutat despre schimbările ce vor avea loc în viitor.

Dan Barna a făcut anunțul. Ce se poate întâmpla dacă adresa dispare din buletin

Chiar dacă adresele o să dispară din buletine, Dan Barna susține că identitatea unei persoane nu ține de o proprietate, iar lucrurile o să fie simplificate instant după ce se va lua măsura aceasta. Totuși, multe persoane vor avea de profitat, mai ales cei ce nu au o prorpietate sau sunt mereu în căutare de chirie.

„Ne aducem aminte, eterna poveste, chiar de când eram studenți. Că ne mutam de acasă și ne vedeam obligați să mergem cu cineva de mână ca să ne ia în spațiu pentru a avea adresa de domiciliu în buletin, sau fiza de flotant. Or, nu trebuie ca identitatea unei persoane să fie condiționată de o proprietate. S-ar debirocratiza mult lucrurile.”, a transmis Dan Barna la Digi24.

Dan Barna, despre schimbările din buletin. Ce se va întâmpla cu taxele

Liderul USR a vorbit și despre cel mai interesant subiect al momentului ce ține de dispariția adresei din buletine. Dan Barna a explicat faptul că se va analiza propunerea în Coaliție și cel mai probabil din august o să apară noile cărți de identitate, dar românii vor plăti în continuare taxe, impozite și utilități, mai ales pentru că schimbările nu condiționează acest lucru.

„Dacă scoți chestiunea adresei, lucrurile devin mai puțin birocratice. (…) Nu însemană că dacă nu mai scrie adresa în buletin nu mai plătești taxe și impozite, sau utilități.”, a mai spus Dan Barna.

De ce se tem românii, de fapt. Dan Barna a spus ce își dorea toată lumea să audă

De asemenea, liderul USR a explicat faptul că românii nu ar mai trebui să se teamă de aceste schimbări ce ar aduce foarte multe beneficii și ar simplifica orice proces. Dan Barna a subliniat faptul că nimeni nu o să își piardă locuința, mai ales pentru că actele de proprietate dovedesc cine deține sau nu un imobil, nu buletinul.

„Acesta e o glumă, sper?!… Dovada proprietății nu e dată de o adresă din buletin, ci de actele de proprietate pe care le deține o persoană. (…) Nu își pierde nimeni proprietățile pentru că nu mai scrie o adresă în buletin.”, a mai declarat liderul USR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI