Ce se întâmplă cu soția lui Bogdan Gigină, la 4 ani de la moartea polițistului. Unde lucrează și cum și-a refăcut viața

Soția lui Bogdan Gigină s-a angajat la Brigada Rutieră și s-a căsătorit

Viața soției lui Bogdan Gigină s-a schimbat. La 4 ani de la moartea polițistului, Raluca Gigină lucrează în cadrul Brigăzii Rutiere, adică în aceeași structură pentru care lucrase și fostul ei soț în momentul în care s-a produs accidentul în care și-a pierdut viața.

Soția lui Bogdan Gigină s-a angajat la Brigada Rutieră și s-a căsătorit

Raluca Gigină s-a schimbat total după moartea soțului ei, care s-a produs la doar câteva luni de la nunta celor doi. În 2015 își cumpăraseră un apartament în comuna Chiajna, județul Ilfov, pentru care făcuseră un credit de 62.000 de euro. Femeia, care trăia dintr-un salariu de 2.000 de lei pe lună pe care îl primea de la o agenție de turism, s-a văzut nevoită să plătească singură ratele.

Șefii fostului ei soț i-au făcut o ofertă pe care nu a putut să o refuze, astfel că Raluca Gigină s-a angajat la Brigada Rutieră, aceeași structură din Poliția Română pentru care lucrase și Bogdan. Gabriel Oprea încă era ministru la acea vreme, dar femeia a fost angajată abia la o lună după demisia lui Oprea.

Bogdan și Raluca Gigină
Bogdan și Raluca Gigină

Raluca Gigină este acum ofițer gradul 4 la Brigada Rutieră și este colegă cu prietenii lui Bogdan, având aceiași șefi care l-au trimis pe fostul ei soț în coloana oficială a lui Oprea în seara în care s-a produs tragicul accident. Gabriel Oprea a declarat în repetate rânduri că nu el este cel care a stabilit atunci traseul.

”DNA spune că „am determinat prezența lui Bogdan Gigină” în acel dispozitiv. Iarăși un lucru greșit pentru că traseul, asigurarea lui, gestionarea resursei umane și a vehiculelor utilizate nu sunt treaba ministrului. Ar fi oricum imposibil ca ministrul, în loc să se ocupe de alte probleme, să stea să planifice în detaliu cele „5 deplasări” zilnice pe care le invoca DNA. Sunt proceduri, sunt oameni din Poliția Rutieră care se ocupă de acest lucru. Nu este treaba ministrului să dea ordine de acest tip. Singurul lucru pe care orice ministru îl solicita este să știe cât durează deplasarea din punctul A în punctul B pentru a pleca în timp util spre întâlnirile stabilite. Atât”, a declarat Gabriel Oprea.

Se pare că între timp Raluca Gigină s-a recăsătorit. Asta reiese dintr-un mesaj postat pe Facebook de mama polițistului: ”Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență!. Doar până se va termina punguța apoi… Niveul următor.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI