Ce se întâmplă cu Reghecampf după ce și-a dat demisia. Anamaria Prodan a scăpat porumbelul

Laurențiu Reghecampf a avut rezultate bune în primul său mandat la FCSB

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, după mai multe neînțelegeri cu conducerea. Românului i s-au reproșat rezultatele modeste din ultima perioadă, inclusiv un 1-4 cu Bani Yas, echipa lui Daniel Isăilă. De partea cealaltă, „Reghe” a acuzat că nu i-au fost aduși jucători pentru a forma o echipă competitivă în noul sezon. Iar plecarea din Emirate a venit la pachet cu numeroase zvonuri privind o eventuală revenire la FCSB.

Laurențiu Reghecampf nu a negociat o revenire la FCSB. Anamaria Prodan spune că sunt discuții cu alte echipe

Variantă care părea cu atât mai credibilă dacă ținem cont că la echipa lui Becali sunt deja doi dintre foștii săi colaboratori. Toni Petrea, fostul secund al lui Reghecampf de la Al Wasl, este acum principal la FCSB. Iar preparator fizic este Thomas Neubert, cel care a lucrat la mai multe echipe cu Reghe. Anamaria Prodan a evitat inițial să discute despre viitorul soțului său, pe care îl și impresariază. Dar ulterior a ținut să dezmintă orice posibilitate ca acesta să revină la FCSB.

„Nu vine la FCSB! Este în discuții cu alții”, a punctat Anamaria Prodan, conform realitateasportiva.net.

Nici din partea celor de la FCSB nu există prea multă deschidere pentru o revenire a lui Reghecampf. A spus-o Mihai Stoica, după victoria obținută cu Academica Clinceni.

„Vorbiți cu Reghe și vă va spune că nu există nicio discuție! Despre viitor cine poate vorbi? Patronul nu mai vorbește în public, dar mesajul lui e: ‘Nu se pune problema să schimbăm antrenorul!'”, a explicat Mihai Stoica pentru Digi Sport.

O altă variantă vehiculată în privința lui Laurențiu Reghecampf ar fi echipa națională, dar și acolo șansele sunt mici. Mirel Rădoi are susținerea FRF și va lua o decizie în privința mandatului după acțiunea din luna noiembrie. Dan Petrescu și chiar Gheorghe Hagi par a fi favoriți în cazul în care Rădoi decide să renunțe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI