Ce se întâmplă cu organismul lui Alexandru Arșinel. Artistul a făcut anunțul trist EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu organismul lui Alexandru Arșinel. Artistul a făcut anunțul trist EXCLUSIV
Cum se simte acum Alexandru Arșinel?

Alexandru Arșinel și-a petrecut sărbătorile în mijlocul familiei și speră să nu se mai întoarcă în spital, deși, ne spune actorul, starea sa de sănătate nu este deloc una prea bună. Atât acesta, cât și soția sa, imobilizată la pat, urmează un tratament de recuperare la domiciliu.

Cum se simte Alexandru Arșinel: ce se întâmplă cu organismul lui?

Anul 2021 a fost unul extrem de dificil pentru Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor de revistă a petrecut o bună perioadă de timp prin spitale, cu diverse afecțiuni, care i-au șubrezit sănătatea. Atât acesta, cât și soția sa au fost internați în luna aprilie în Spitalul ”Matei Balș” din Capitală, după ce s-au infectat cu COVID-19.

Ambii soți erau vaccinați cu doză dublă, așa că au traversat cu bine perioada de spitalizare, care nu a fost însă una deloc scurtă ca timp, cei doi stând circa zece zile internați. La începutul toamnei însă, povestea s-a repetat.

Alexandru Arșinel a ajuns în septembrie din nou de urgență la spital acuzând o stare de slăbiciune destul de mare. Marele actor, trecut prin infecția cu SARS CoV-2, a dat astfel primele semne că organismul său nu se recuperase după cumplita boală.

La finalul acestui an, mai precis în luna noiembrie, actorul a ajuns din nou în spital, de data aceasta din cauza unor probleme cardiace. El a trecut cu bine până acum peste intervențiile chirugicale la inimă, printre care și montarea unui stenț, la Spitalul ”Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

„S-au adunat mult prea multe”

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este însă una prea bună în prezent. Actorul și-a petrecut sărbătorile în mijlocul familiei și speră să nu se mai întoarcă în spital, deși, ne spune acesta, nu se mai simte deloc bine după afecțiunile avute în acest an.

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea.

Am suportat multe transformări. Și operațe pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel pentru playtech.ro

Recuperare la domiciliu

Alexandru Arșinel ne-a mai spus că urmează un program de recuperare la domiciliu, atât el, cât și soția sa, rămasă paralizată după un accident petrecut în urmă cu patru ani. La acea vreme, în timp ce cobora pe scări, i s-a agățat tocul de la unul dintre pantofi, s-a dezechilibrat şi a căzut în cap.

Marilena are parte de tot sprijinul, dar și de toată afecțiunea actorului, de mai bine de 50 de ani. „Facem recuperare împreună acasă. Mai vine și un maseor, și pentru mine și pentru soție”, a completat actorul.

  • Ce l-a împiedicat să ajungă la Sinaia

În fiecare an, Alexandru Arșinel obișnuia să meargă cu soția sa la Sinaia, acolo unde își încărca bateriile. De data aceasta, actorul a rămas acasă, în mijlocul familiei.

„Nu mi-a permis vremea să plecăm la Sinaia, altfel eram acolo. Eram cu bagajele la poartă când a început viscolul unde am eu casă, așa că m-am răzgândit din cauza vremii”, ne-a mai spus acesta.