Ce se întâmplă cu Meghan şi Harry după înmormântarea Reginei Elisabeta. Lucrurile nu sunt deloc roz pentru cei doi. Fratele Prinţului William, furios!

Ce se întâmplă cu Meghan şi Harry după înmormântarea Reginei Elisabeta. Lucrurile nu sunt deloc roz pentru cei doi. Fratele Prinţului William, furios!
Ce s-a intamplat cu Meghan Markle si Printul Harry dupa inmormantarea Reginei Elisabeta

Un nou scandal pare să fi izbucnit între Prințul Harry și Regele Charles al III-lea al Marii Britanii. Noul suveran i-ar fi interzis mezinului său să vină la Balmoral cu soția lui, Meghan Markle, la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ce gest a făcut ducele de Sussex, înainte de înmormântarea bunicii sale.

De ce s-au certat Prințul Harry și Regele Charles, în ziua în care a murit Regina Elisabeta

La moartea Reginei Elisabeta din 8 septembrie 2022, cetățenii Marii Britanii s-au întrebat care a fost motivul pentru care Meghan Markle nu l-a acompaniat pe soțul ei, Prințul Harry, la Castelul Balmoral din Scoția, pentru a-și lua rămas bun de la regretata suverană.

Conform tabloidelor britanice, ducele de Sussex s-ar fi certat, din nou, cu tatăl său, după ce Regele Charles i-ar fi spus fiului său să vină la Balmoral, când regina zăcea pe patul de moarte, fără Meghan Markle, deoarece prezența ei la castel „nu ar fi adecvată”.

Din acest motiv, Prințul Harry a întârziat 90 de minute și a sosit la reședința regală din Scoția când bunica lui trecuse, deja, la cele sfinte.

Inițial, soțul lui Meghan Markle ar fi trebuit să ajungă la Castelul Balmoral împreună cu Prințul William și unchii lor, Andrew și Eduard, însă a pierdut avionul.

„A fost o aroganță din partea lui!”

Lui Harry i s-ar fi spus să-și facă propriile aranjamente de călătorie și, în cele din urmă, fratele Prințului de Wales a aterizat la Aberdeen, fără Meghan Markle, la ora 18.35, la câteva minute după ce decesul monarhului a fost anunțat lumii.

Furios pe tatăl său, Prințul Harry ar fi refuzat invitația Regelui Charles de a cina alături de el și Prințul William, motiv pentru care ducele de Sussex a zburat înapoi la Londra, pentru a se reuni cu partenera lui, Meghan Markle.

„Harry era atât de ocupat cu aducerea lui Meghan la Balmoral și să se certe cu familia lui, încât a pierdut zborul. Charles l-a invitat pe Harry să cineze cu el.

Dar Harry a fost atât de furios încât a refuzat să ia masa cu tatăl și fratele lui. A fost o aroganță din partea lui. A părăsit Balmoral cu prima ocazie pentru a se întoarce la Londra”, au declarat surse apropiate familiei regale britanice pentru The Sun.

Deși situația era tensionată între cei doi frați, Prințul și Prințesa de Wales, William și Kate, i-au rugat pe ducele și ducesa de Sussex să meargă împreună la Castelul Windsor, pentru a vedea omagiile aduse de britanici în onoarea regretatei suverane.

După funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Harry și Meghan Markle au zburat înapoi în California, supărați că nu au reușit să rezolve neînțelegerile și conflictele cu familia regală.