Ce se întâmplă cu Lidia Buble în autoizolare. “Mă bucur că nu mai trebuie să o fac”

Ce se întâmplă cu Lidia Buble în autoizolare. “Mă bucur că nu mai trebuie să o fac”

Lidia Buble se află în autozilare și afirmă că nu a reușit să se plictiească deloc. Ba mai mult, și-a găsit timp să facă lucruri pe care înainte nu putea, și anume, curățenie în dressing și să învețe să gătească.

Ce se întâmplă cu Lidia Buble în autoizolare. “Mă bucur că nu mai trebuie să o fac”

Lidia Buble crede că avem cu toții ce învăța din această perioadă de autoizolare și spune că nu este speriată de pandemie. ”Cred că avem cu toții de învățat ceva din ceea ce trăim în ultima perioadă. Nu sunt speriată pentru că deasupra tuturor se află Creatorul nostru Isus Hristos. El știe cel mai bine de ce ne este dat să trecem prin asta. Toate sunt în mâna Lui și sunt convinsă că după ploaie și furtună, răsare soarele”, a spus Lidia Buble în interviul acordat pentru revista Viva.ro.

Nu se mai machiază

E fericită, în schimb, că odată cu autoizolarea a reușit să scape de un stres, și anume, acela de a se machia, deoarece nu îi face plăcere.

”Să mă machiez nu prea îmi place mie, ba chiar mă bucur că nu mai trebuie să o fac deloc în perioada asta. Insă ador să mă dau zilnic cu parfumul meu preferat și să fac parada modei prin casă (râde). Ultima dată am gătit îmbrăcată în rochia mea preferată și m-am încălțat cu cele mai înalte tocuri că să știu o treabă (rade)”,a spus Lidia Buble, potrivit sursei citate.

În autoizolare însă face lucruri pe care nu reușea să le facă înainte. ”Niciodată nu găseam timp să fac curățenie în dressing. Mereu mă plângeam de faptul că nu reușesc să le aranjez după bunul meu plac. Acum pot face zilnic schimbări în acest sens (rade)”, iar sfatul ei pentru fani este: ”Dragii mei, stați acasă. Este singura modalitate prin care ne putem ajuta unii pe alții. Zambiti și aveți încredere că Dumnezeu ne ține sub protecția Lui. Va pup și vă îmbrățișez cu mare drag!”, a conchis Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI