Ce se întâmplă cu Gabriel Cotabiță după ce a suferit un AVC. Informații de ultimă oră (exclusiv)

Ce se întâmplă cu Gabriel Cotabiță după ce a suferit un AVC. Informații de ultimă oră (exclusiv)
Ce se intampla cu Gabriel Cotabita dupa ce a suferit un AVC

Gabriel Cotabiță a trecut prin momente cumplite la începutul lunii octombrie, când a suferit un accident cerebral vascular tranzitoriu. Faimosul cântăreț și-a reluat activitatea artistică. Care este starea de sănătate actuală a finului Deliei.

Cum se simte acum Gabriel Cotabiță, după ce a făcut un AVC

Gabriel Cotabiță se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din România, după ce a scăpat de la moartea nu doar o dată. La începutul lunii octombrie, cunoscutul interpret a suferit un atac cerebral vascular tranzitoriu și a fost internat de urgență la Spitalul Colentina din Capitală.

Acest AVC a venit la o distanță de șase ani după ce artistul a făcut un stop cardiorespirator, la sala de sport. Medicii au reușit să-l salveze, iar din acel moment Gabi Cotabiță a mărturisit că a privit viața cu alți ochi.

„Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au declarat surse din Spitalul Colentina pe 12 octombrie, în exclusivitate pentru impact.ro.

Gabi Cotabiță a suferit un infarct în 2015

Azi, Gabi Cotabiță și-a revenit și este pe propriile piciaore, simțindu-se plin de energie și vitalitate. Cântărețul abia așteaptă să-și reia concertele și să compună noi piese de dragoste. Contactat de reporterii Impact, finul Deliei a declarat că se simte bine și va reveni cât de curând în studioul de înregistrări:

„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste.”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru jurnaliștii de la sursa citată.

În 2015, Gabriel Cotabiță a trecut printr-un moment de cumpănă, când a fost la un pas de moarte. Artistul s-a prăbușit în sala de fitness, din cauza unui infarct. De când și-a revenit, fostul membru al trupei Holograf a adoptat un stil de viață sănătos și are grijă de sănătatea sa:

„Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie.”, a declarat Gabriel Cotabiță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI