Ce se întâmplă cu emisiunea Visuri la Cheie de la PRO TV. Când va începe următorul sezon fără Adela Pârvu

Când începe următorul sezon din Visuri la Cheie?

Schimbări la emisiunea Visuri la cheie! Noul sezon va începe fără Adela Pârvu de data aceasta. După cinci ani de vise îndeplinite pentru cei ce aveau nevoie, echipa se scimbă. Cine vine în ajutorul oamenilor fără prea multe posibilități și cine le va schimba viața definitiv alături de foștii membri?

Echipa de la Visuri la cheie se schimbă?

Pro TV anunță noi schimbări în noul sezon al emisiunii Visuri la Cheie. Cea mai importantă este plecarea Adelei Pârvu, cea care a stat alături de membrii echipei cinci ani. Dragoș Bucur revine la cârma show-ului, iar Pârvu și Ciprian Vlaicu au decis să se dedice perioadei proiectelor sale personale. De asemenea, după o pauză de un an, arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi revin și ei pe micile ecrane, după un an de zile. În proiect rămân în continuare arhitectul Valentin Ionașcu și designerul Cristina Joia, iar noua componentă care va aduce și ea zâmbetul pe buze oamenilor va fi Laura Boghiu.
„Deşi am mai multe proiecte în paralel şi deşi nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas şi că locul meu acum este în echipa «Visuri la cheie». Cu această hotărâre vine şi o lecţie pe care aş vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvenţe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situaţie, iar statul pe loc înseamnă să-ţi negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate şi căldură, ca şi cum m-aş reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă“
Alina Vîlcu
Laura Boghiu, noua membră a echipei de la Visuri la cheie
Laura Boghiu, noua membră a echipei de la Visuri la cheie

Laura Boghiu, noua membră a echipei de la Visuri la cheie

Laura vine în sezonul cu numărul 6. Aceasta se alătură marelui proiect Visuri la cheie în rolul de arhitect și designer de interior și vine în ajutor cu cei 8 ani de experiență pe care îi are în domeniu. Ea a urma cursurile Facultății de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu și s-a declarat extrem de emoționată și fericită pentru noua provocare care a apărut în viața sa.

„«Visuri la cheie» este pentru mine o provocare uriaşă, o experienţă unică, şi abia aştept să văd casele şi să cunosc familiile pe care le vom ajuta. Îmi doresc să le aducem zâmbetul pe buze şi speranţa că vor avea o viaţă mai frumoasă tuturor celor la care vom ajunge în acest sezon. Îmi doresc foarte tare să vedem primele case predate şi primele reacţii de bucurie ale beneficiarilor“ Laura Boghiu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI