Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Șefii au decis

Autor: Alexandra Chivu - 12:31, 16 aug. 2019
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

Intrăm în toamnă, iar, odată cu micuții care se întorc la școală, revin și oamenii de televiziune la muncă. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D?

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

Revin, ușor, show-urile în grilele televiziunilor. Primul post care anunță revenirea din vacanță a unora dintre emisiunile sale este Kanal D. Televiziunea din trustul turc Dogan care emite conținut mixt în România și-a ”bombardat” publicul cu seriale și diverse emisiuni. Printre cele longevive se numără cea a lui Teo, intitulată ”Teo Show” și show-ul lui Ernest.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Șefii au decis
”Teo Show” revine din 26 august

Prezentatoarea bucură telespectatorii pe micile ecrane încă din 2000, de când era gazda emisiunii ”Teo”, difuzată pe PRO TV. Din 2013, vedeta a ”trecut pârleazul”, a ajuns la Kanal D, iar din 9 septembrie prezintă show-ul de după-amiază care, de asemenea, îi poartă numele. Moderatoarea a făcut un anunț, recent, despre ce se va întâmpla cu emisiunea pe care o prezintă alături de Bursucu.

Din 26 august revine pe sticlă și emisiunea lui Ernest

„Doamnelor si domnilor, trebuie sa va fac o marturisire! O fi buna vacanta, nu zic ba, dar fara dumneavoastra parca nu are nici sare, nici piper. Abia astept sa ne intoarcem pe 26 august, ca sa radem cum n-am mai ras…din 26, luna trecuta”, este mesajul lui Teo Trandafir pentru telespectatori.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Șefii au decis
Tot din 26 august revine și emisiunea lui Ernest, ”În căutarea adevărului”

Așadar, emisiunea de zi revine cu un nou sezon la Kanal D, din 26 august. Ca și până acum, ”Teo Show” va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 15:00, cum este programată în grija postului de televiziune. De menționat este că prima ediție va veni cu o surpriză, căci în deschidere va ”cânta” Ernest. Totodată, din 26 august revine și emisiunea sa, numită ”În căutarea adevărului”, ce va fi prezentă pe sticlă zilnic, de luni până vineri, de la ora 13:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI