Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu la o săptămână după externarea sa: ”A fost băgat pe targă în ambulanță, nu se putea deplasa”

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu la o săptămână după externarea sa: ”A fost băgat pe targă în ambulanță, nu se putea deplasa”
Cum se simte Benone Sinulescu după ce a fost externat din spital

Benone Sinulescu a fost externat din spital cu o săptămână în urmă, chiar dacă starea artistului era una foarte gravă în momentul în care a fost nevoit să ajungă pe mâna medicilor. S-au aflat noi detalii despre ce se întâmplă cu starul.

Adevărul despre starea lui Benone Sinulescu. Cum se simte, de fapt

Soția lui Benone Sinulescu îl găsea pe artist inconștient în casă, contactând imediat specialiștii pentru ca acesta să aibă parte de ajutor avizat.

Starul rămânea internat două săptămâni în spital, dar, spre bucuria fanilor, acesta și-a recăpătat puterea și a reușit să se întoarcă acasă după ce starea lui s-a îmbunătățit.

Impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, s-a decis să facă noi dezvăluiri despre starea de sănătate a cunoscutului artist. Acesta a decis să spună adevărul și să explice în ce stare se află, de fapt, cântărețul în aceste momente.

Se pare că Benone Sinulescu nu se simțea foarte bine în momentul în care medicii au decis că el trebuia să fie externat, folosindu-se o ambulanță pentru ca artistul să ajungă acasă. Ionuț Pavel a mărturisit că acesta nu putea să meargă în momentele respective.

„Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută!

Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță.”, a zis Ionuț Pavel la Antena Stars.

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu: ‘E clar că pot interveni schimbări’

Mai mult, impresarul consideră că Benone Sinulescu ar trebui să primească îngrijiri medicale și acasă, ținând cont că artistul a petrecut două săptămâni în spital și a fost monitorizat zilnic de medici în ultima perioadă.

Ionuț Pavel consideră că este necesar ca Benone Sinulescu să fie vizitat de către specialiști cât se poate de des, mai ales pentru că pot să intervină schimbări atunci când vine vorba despre starea de sănătate a starului.

„Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun.

El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări.”, a mai spus Ionuț Pavel.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI