Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea, după divorț. Artistul ne-a mărturisit totul EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea, după divorț. Artistul ne-a mărturisit totul EXCLUSIV
”Talismanul” Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj

Procesul de divorț dintre Alin Oprea și fosta soție s-a încheiat, în vară. Acum intră în linie dreaptă și procesul pentru partajul pe bunurile în valoare de aproximativ un milion de euro. Contactat de reporterii impact.ro, Alin Oprea, solistul trupei Talisman, ne-a vorbit despre stadiul acestei lupte, care se duce în instanță, dar și despre grandiosul său concert, programat la Arad, pe 30 octombrie.

”Talismanul” Alin Oprea speră să recupereze mare parte din averea de un milion de euro, la partaj

Contactat de reporterii impact.ro, privind procesul de partaj cu fosta soție, Alin Oprea, solistul trupei ”Talisman”, ne-a declarat, în exclusivitate:

”Legat de procesul de partaj, va mai dura probabil o perioadă până să înceapă. Totul este pregătit, așteptăm doar programarea din partea instanței de judecată. Am realizat că toate aceste proceduri juridice vor dura ceva timp.

Sincer, pentru a trăi liniștit și a nu mai fi afectat, am hotărât să mă detașez cât de mult de aceste probleme. Este strict treaba avocaților mei, care sunt foarte buni și în care am toată încrederea”.

Alin Oprea: ” La un an de la „măcel” merg foarte bine pe toate planurile”

Alin Oprea nu poate beneficia, momentan, de bunurile pe care le-a strâns pe parcursul căsniciei, din muzică, așa că a fost nevoit să o ia de la zero cu toate. Dar nu i-a fost chiar atât de greu, pe cât se crede, căci o are alături pe iubita lui, care îi este suflet-pereche:

”După cum se știe, eu am luat-o de la zero și lucrurile după un an de la „măcel” merg foarte bine pe toate planurile. Prefer să mă focalizez pe ceea ce am eu de realizat în plan personal și profesional.

Să trăiesc o viață frumoasă, departe de „zgomotul problemelor” și de „poluarea emoțională”, ni s-a mai confesat artistul.

Partaj de un milion de euro, cu fosta soție

Alin Oprea a muncit enorm, în ultimii 25 de ani, reușind să achiziționeze mai multe case, terenuri, dar și să strângă bani frumoși, în conturi, întreaga sa avere fiind estimată la aproximativ un milion de euro.

Pe parcursul procesului de divorț, Alin a rămas însă fără un leu în buzunar, căci soția îl convinsese, înainte de separare, să treacă toate bunurile pe numele copiilor, inclusiv vila de lux, în care au locuit cu toții.

Conturile bancare sunt comune, dar administrator principal este tot Larisa. Aceasta i-a retras lui Alin dreptul de a scoate bani din cont, până la finalizarea partajului.

Își adoră actuala iubită: ” Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată”

Alin Oprea o adoră pe Medana, femeia care a reușit să-i aducă liniștea sufletească. Solistul a vorbit la superlativ despre iubita lui:

„Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament”, peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea.

Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea”, menționa Alin Oprea, într-un interviu pentru Antena 1.

Alin Oprea pregătește un concert grandios cu trupa ”Talisman”, alături de orchestra simfonică

Alin Oprea are însă mari emoții pentru grandiosul său concert, programat pe 30 octombrie, la Arad, și unde va colabora cu 30 de instrumentiști de muzică clasică:

”Eu implementez un nou proiect, ”TALISMAN FILARMONICA”. Repertoriul Talisman, cântat Acustic și cu Orchestră Simfonică. Primul eveniment din turneu va fi la Filarmonica Arad, pe 30 Octombrie.

Dirijor este Marius Hristescu, cel care a pus în operă și concertele marelui artist Tudor Gheorghe. Orchestrele vor fi mereu cu peste 30 de instrumentiști de muzică clasică”, ni s-a mai confesat Alin Oprea, în exclusivitate pentru impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI