Ce se întâmplă cu averea de 2 milioane de euro a Larisei Drăgulescu. A decis unde vor ajunge banii EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu averea de 2 milioane de euro a Larisei Drăgulescu. A decis unde vor ajunge banii EXCLUSIV
Ce se întâmplă cu averea de 2 milioane de euro a Larisei Drăgulescu.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, Larisa trăiește pe picior mare. Vedeta a stat de vorbă cu reporterii de la Impact.ro și le-a povestit faptul că pe lângă cele șase case pe care le are acum își deschide, în perioada următoare, și un salon de înfrumusețare în Reșita, care se ridică la o sumă estimativă de aproximativ 150.000 de euro. Însă, pe lângă asta, bomba sexy vrea să facă și un teren sintetic de fotbal în care va investi aproximativ 100.000 de euro. Aceasta ne-a dezvăluit și cine este norocosul moștenitor al întregii sale averi.

Ce se întâmplă cu averea de 2 milioane de euro a Larisei Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a divorțat cu scandal în urmă cu 14 ani de marelei gimnast, Marian Drăgulescu, cu care are doi copii, rămași în grija sa. Bomba sexy și-a găsit din nou liniștea în brațele altui bărbat cu care s-a și căsătorit anul acesta, în luna aprilie. Cei doi trăiesc împreună, dar fiecare cu lucrurile sale separate.

Contactată de reporterii Playtech.ro, Larisa Drăgulescu ne-a declarat, în exclusivitate, cui îi rămâne averea sa de peste 2.000.000 de euro având în vedere că înainte, de a se căsători, aceasta a ales să facă un contract în care se specifica faptul că bunurile sale nu se împart la doi chiar dacă divorțează:

“Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja  un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal  acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”.

Investiție după investiție

Larisa Drăgulescu ne-a mai spus că pe lângă cele șase case pe care le-a achiziționat până în momentul de față mai are în lucru o afacere ce vrea să fie deschisă cât mai repede, dar și un proiect schițat ce vrea să fie finalizat.

“Nu mi-am cumpărat încă o casă, momentan lucrez la renovarea unui salon de înfrumusețare, pe care-l voi deschide perioada următoare în Reșița: pentru păr, unghii, solar, saună, make-up și tot ce mai este nevoie. Am făcut un calcul și investiția se ridică undeva la peste 150.000 de euro.

M-am decis să fac asta pentru că în Reșita îmi găsesc foarte greu programare la unghii și cosmetică. Îmi doresc sa fie un spațiu mare și luxos unde atât femeile, cât și bărbații care se răsfață, să se simtă confortabil. Soțul mă susține, în tot ce fac, lucrează împreună cu muncitorii și angajații, nu spune nimic”, a conchis pentru Playtech.ro, Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu face mii de euro pe un site de adulți

Conștientă de atuurile fizice, Larisa Drăgulescu face bani frumoși pe Internet cu pozele ei sexy.

”Am lucrat în Dubai 2-3 ani, într-un club de noapte, apoi în Germania. Am fost playmate pentru revista Playboy România, chiar ultimul model al revistei la noi în țară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy și frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian.

Familia mea întotdeauna m-a susținut în toate deciziile mele, așa că imaginează-ți că au fost foarte mândri de mine și au dat năvală să își achiziționeze revista. Din momentul acela, am pozat nud în mai multe ocazii, iar în noul proiect fanii mei au posibilitatea să își achiziționeze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost”, ne-a spus recent Larisa.