Ce se întâmplă acum cu vila în care s-a filmat Ferma de la PRO TV. Nimeni nu înțelege decizia proprietarilor

Autor: Chivu Ana - 09:51, 12 iul. 2019
Vila unde s-a filmat Ferma de la Pro TV rămâne închisă. De ce s-a descis asta?

Clădirea care a fost locuința vedetelor care au participat la Ferma de la PRO TV nu poate fi deschisă nici în vara aceasta. Care sunt cauzele pentru care nimeni nu se poate bucura de reușitele concurenților?

Vila unde a fost filmată Ferma vedetelor rămâne închisă

Clădirea veche din Caraș-Severin care a fost făcută celebră de emisiunea Ferma de la PRO TV rămâne închisă și în vara anului 2019. Motivele sunt lipsa banilor pentr retușurile ce mai lipsesc și avizele de funcționare. Vila Klaus rămâne restricționată chiar dacă vedetele care au participat în sezonul ultim al emisiunii de televiune au muncit timp de câteva luni bune pentru a reface clădirea.

Cu toate că au promis reintroducerea în circuitul turistic în sezonul călduros, ca tabără pentru elevi, acest lucru este departe de a fi împlinit. Directorul Direcției de Sport și Tineret Caraș-Severin, Narcis Lazăr, afirmă că mai este nevoie de multe investiții pentru ca elevii să poată fi cazați în siguranță. Întâi de toate, oficialii DSTCS trebuie să obțină toate avizele de funcționare.

Vila în care s-a filmat Ferma, reabilitată de concurenți, rămâne închisă
Vila în care s-a filmat Ferma, reabilitată de concurenți, rămâne închisă

E nevoie de 400.000 de lei

„Ca să putem obţine avizele de funcţionare, trebuie să mai facem unele investiţii şi lucrări. Mai trebuie renovată bucătăria, sala de mese, trebuie dotată bucătaria la standarde de acum, mai e puţin de lucru. Pentru asta, noi am făcut deja un deviz de lucrări, l-am înaintat către Ministerul Tineretului şi Sportului, de unde ni s-a promis că vom obţine finanţare. Noi am preconizat că mai avem nevoie de aproximativ 400.000 de lei. Dacă primim banii, îi dăm drumul şi facem tot, dar ţinând cont şi de faptul că Vila Klaus e şi pe lista monumentelor istorice, trebuie să avem grijă ca tot ce facem acolo să nu se schimbe înfăţişarea şi să fie aprobat de cei de la Direcţia de Cultură şi Patrimoniu“
Directorul DSTCS