Ce se întâmplă acum cu soțul Andreei Esca. În ce stare se află, după ce a ajuns la spital

Ce se întâmplă acum cu soțul Andreei Esca. În ce stare se află, după ce a ajuns la spital
Stare de sănătate soț Andreea Esca

În ce stare se află acum soțul Andreei Esca? Partenerul cunoscutei prezentatoare de știri a ajuns la spital.

Starea de sănătate a soțului Andreei Esca

Vestea că Andreea Esca a fost depistată pozitiv cu coronavirus a șocat o lume întreagă, mai ales după criticile intense și dure făcute după ce s-a aflat că multe vedete, printre care și ea, au fost parte a unei petreceri de pomină cu puțin timp înainte. Cu toate că se aflase deja că știrista a ajuns în atenția medicilor, abia recent a făcut primul anunț despre starea sa de sănătate, confirmând astfel cele zvonite. La scurt timp s-a aflat că soțul ei trece prin aceleași clipe, având și el aceeași soartă. Cel care l-a dat de gol a fost un prieten de-al acestuia, Eduard Mircea Uzunov (fondator și președinte al companiei imobiliare Regatta Real Estrate) care a postat o serie de fotografii făcute de Alexandre, iar în dreptul acestora a scris mesajul scurt: „Sănătate prietene!”, care a fost mai mult decât clar.

Andreea Esca și tatăl copiilor săi se află amândoi internați în același spital, dar starea bărbatului de sănătate este mai gravă, ajungând la terapie intensivă. Soții nu s-au văzut pe perioada spitalizării, pentru că sunt internați în pavilioane diferite. În timpul acesta, Alexia Eram nu vrea să arate cât ar fi de afectată, viața sa din mediul online continuând cu lucrurile obișnuite.

Starea de sănătate a lui Alexandre Eram, mai gravă decât cea a soției
Starea de sănătate a lui Alexandre Eram, mai gravă decât cea a soției

Alexia Eram, pusă la zid de fani

„O piele hidratată corespunzător radiază de strălucire, iar serul booster hidratant este super-eroul pielii mele. În fiecare dimineață, aplic 4 picături care: ? Îmi hidratează pielea instant în timpul verii; ✨ Îmi dă un boost de strălucire și sănătate prin formula cu prebiotice și prin infuziile de flori și miere; ? Atenuează roșeată, iritațiile și imperfecțiunile tenului; ? Îmi oferă starea #waterful și bucuria unui ten sănătos!”, a fost reclama la un ser cosmetic făcută recent de tânără.