Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Mulți oameni s-au mirat când i-au aflat adevăratul nume

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian. Mulți oameni s-au mirat când i-au aflat adevăratul nume

Astăzi a avut loc înmormântarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, în jurul orei 12:00. Acesta a fost ucis în noptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. Emi Pian avea 39 de ani.

Ce scrie pe crucea lui Emi Pian

Emi Pian a fost condus pe ultimul drum astăzi cu mult fast. Cortegiul funerar a fost escortat de polițiști. Reamintim că principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv vineri, după audierile care au avut loc la Serviciul Omorori, care a preluat cazul.

Deși toată lumea îl știa de Emi Pian, numele lui este altul. Pe crucea sa se poate vedea numele interlopului jelit de foarte multă lume: Mototolea Florin. Familia celui care a fost până acum câteva zile șef al clanului Duduienilor, dar și sute de interlopi, au venit astăzi să-l conducă pe utimul drum.

Tatăl lui Emi Pian nu a fost la înmormântare

Interlopii s-au strâns toți la vila unde fusese depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian. De acolo, cortegiul funerar a plecat spre cimitir, flancați de polițiști și jandarmi, care au vrut cusă evite neregulile de orice natură. De altfel, măștile de protecție au fost zărite pe fețele celor care au participat la înmormântare.

La intrarea în cimitr, Emi Pian a fost primit de alți interlopi, care l-au întâmpinat în aplauze furtunoase. Țipetele de durere se puteau auzi, mai ales când sicriul a fost coborât în groapă. Femei și bărbați îmbrăcați în negru se lipiseră de sicriu, parcă să nu-i mai dea drumul. Printre vedetele care s-au remarcat la înmormântare s-au numărăt Florin Salam și Copilul de Aur. Cel din urmă a și cântat la înmormântare. I s-au cerut dedicații pe bani grei pentru anumite piese, totul pentru sufletul celui care a fost liderul clanului Duduienilor. Tatăl lui Emi Pian nu a fost prezent la înmormântare, acesta fiind încarcerat la Peniteniciarul Jilava.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI