Ce salariu încasează un tânăr care nu a luat BAC-ul la primul său job. Români care lucrează de ani buni nu ajung la un astfel de venit

de: Andrei Simion
19 09. 2024

Un tânăr din România, care nu a promovat examenul de Bacalaureat, a mărturisit care este salariul pe care îl primește la primul său loc de muncă.

Ce salariu încasează un tânăr care nu a luat BAC-ul la primul său job

Acesta are doar 18 ani și a vorbit deschis despre salariul pe care îl are, în cadrul unei postări pe rețelele de socializare. Se pare că tânărul și-a dorit să știe dacă banii pe care îi primește sunt destui pentru primul loc de muncă.

El le-a mărturisit tuturor că a terminat liceul, dar nu a promovat examenul de bacalaureat, iar din acest motiv a decis să intre în câmpul muncii și să aibă proprii bani.

Ce salariu încasează un tânăr care nu a luat BAC-ul la primul său job

Români care lucrează de ani buni nu ajung la un astfel de venit

Așadar, el a spus că are un loc de muncă bine plătit, iar salariul său este de 3.250 de lei net, plus bonuri de masă în valoare de 400 de lei. Pe lângă aceste aspecte, el a mărturisit că salariul va crește cu 300 de lei de luna următoare.

Internauții au mărturisit că tânărul primește salariul pe care unii români îl primesc după câțiva ani de muncă. Se pare că majoritatea sunt șocați de faptul că un adolescent poate lua o sumă atât de mare, deoarece majoritatea câștigau foarte puțin atunci când au intrat în câmpul muncii.

„Acum 6 ani, eram în facultate și la angajare am primit 1.500 de lei în mână”, a scris un internaut.

„În 2010, primul meu salariu a fost de 800 de lei. Primii bani primiți au fost de 350 de lei”, a povestit un alt comentator.