Ce salariu are un supraveghetor de sală de jocuri la MaxBet

Ce salariu are un supraveghetor de sală de jocuri la MaxBet
Ce salariu are un supraveghetor de sală de jocuri la MaxBet

Compania MaxBet este lider de piață de vreo 10 ani. Este o companie puternică, sigură și stabilă. Se află în expansiune. MaxBet este formată dintr-o rețea de 120 de puncte operaționale, 117 săli de joc, precum și 3 zone de entertainement MaxFun, dedicate tinerilor, adolescenților și familiilor. Compania are un număr de 1.200 de angajați. Iată ce salariu are un supraveghetor de sală de jocuri MaxBet.

Salariul unui supraveghetor de sală de jocuri de la MaxBet

Salariile angajaților pot să difere de la job a job, dar și în funcție de vechimea și performanța acestora. Iată ce salariu are un angajat de la MaxBet, pe postul de supraveghetor de sală de jocuri, potrivit undelucram.ro:

Un angajat la MaxBet, din București, angajat pe funcția de Slot Attendant, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 2 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.500 de lei.

Un angajat la MaxBet, din Râmnicu Vâlcea, angajat pe funcția de Slot Attendant, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 1 an, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.500 de lei.

La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună și un bonus de 5.500 de lei pe an. Lunar acesta mai încasează șu un bacșiș de 1.000 de lei.

Venit supraveghetor sală de jocuri MaxBet

Un angajat la MaxBet, din Craiova, angajat pe funcția de Supraveghetor sală jocuri, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 2 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.700 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Un angajat la MaxBet, din Iași, angajat pe funcția de Supraveghetor sală jocuri, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 2 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.800 de lei.

Salariul unui angajat la MaxBet

Un angajat la MaxBet, din Râmnicu Vâlcea, angajat pe funcția de Supraveghetor sală jocuri, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 1 an, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.800 de lei.
Un angajat la MaxBet, din Galați, angajat pe funcția de Supraveghetor sală jocuri, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 1 an, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.600 de lei.
La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și un bonus de 2000 de lei pe an. Lunar acesta mai încasează șu un bacșiș de 1.000 de lei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI