21 sept. 2020 | 10:13

Ce salariu are un polițist român, de fapt. Cât câștigă în mână, în anul 2020

Știri generale
Ce salariu are un polițist român, de fapt. Cât câștigă în mână, în anul 2020

S-a aflat ce salariu are un polițist român, de fapt. Tavi Pertea, un politist din Bihor, a făcut un vlog pe canalul său de YouTube în care a dezvăluit câți bani câștigă, de fapt, un polițist din România. Ca să se vadă că nu vrea să păcălească pe nimeni, polițistul a prezentat chiar și fluturașii de salariu.

S-a aflat ce salariu are, de fapt, un polițist din România. Suma este uluitoare

S-a aflat cât câștigă, de fapt un polițist român. Dezvăluirea fost făcută chiar de către un polițist, care a prezentat și fluturașii de salariu. Foarte multă lume este curioasă ce salarii au polițiștii în Romania, iar un om al legii a vrut să-i dumirească pe toți cei care și-au ridicat această întrebare.

Misterul salariului polițiștilor a fost deslușit de Tavi Pertea, om al legii la Inspectoratul Județean de Poliție din Bihor. Tavi Pertea are un canal de YouTube unde dezbate teme ce au legatură directă cu meseria de polițist.

Polițistul a prezentat și fluturașii de salariu

“Am salarii aici din 2020, cinci fluturasi. O sa incep cu salariul unui agent de politie debutant din anul 2020. Primul salariu pe care l-a luat a fost in luna februarie pe luna ianuarie. Totalul salariului incasat pentru o luna intreaga este de 3162 de lei.

Atat incaseaza un politist in operativ. La care se adauga suma de 331 de lei spor de weekend, a lucrat un weekend. Asta inseamna ca i-au intrat pe card 3492 de lei. Acesta este primul salariu incasat de un agent de politie. Este inclusa si norma de hrana, in valoare de aproape 1000 de lei”, a marturisti Tavi Pertea.

Ce salariu avea un polițist începător acum 10 ani

De asemenea, Tavi Pertea a amintit pe canalul de Youtube de momentul în care a încasat primul salariu. A debutat în poliție în vremuri grele, pentru că în 2010 au fost tăiate salariile cu 25 %. Astfel, Tavi Pertea a dezvăluit câți bani a luat un agent șef, cu 10 ani vechime, în luna august a anului 2020.

“Primul meu salariu ca ofiter de Politie in 2010 a fost de 1450 de lei. A fost primul salariu taiat atunci cu 25 %. Primul salariu a unui ofiter debutant, pentru luna august, este de 3385 de lei. La aceasta suma se mai adauga 326 de lei pentru chirie.

Tavi Pertea, politist la Bihor, dezvaluiri despre salariile politistilor

Tavi Pertea, politist la Bihor, dezvaluiri despre salariile politistilor

Cât este sporul de weekend și echipament

Politistul a incasat in final suma de 3711 lei. Salariu unui agent sef adjunct din operativ, cu 10 ani vechime, care lucreaza si noptile si weekendurile, pentru luna august, este de 4465 lei. Din care 514 lei spor de weekend si 278 lei pentru echipament” a mai spus Tavi Pertea.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Clătite de post. Cea mai gustoasă rețetă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro