Ce salariu are Florin Călinescu la Prima TV. Suma încasată lunar e colosală EXCLUSIV

Ce salariu are Florin Călinescu la Prima TV. Suma încasată lunar e colosală EXCLUSIV
Ce salariu are Florin Calinescu la Prima TV

Florin Călinescu a plecat de la PRO TV, iar fanilor actorului încă nu le vine să creadă că nu-l vor mai vedea în juriu la Românii au talent. Omul de televiziune a semnat contract cu Prima TV, iar în curând va începe noua lui emisiune. Ce salariu lunar ar primi marele artist la noul său job.

Câți bani câștigă Florin Călinescu la Prima TV

Florin Călinescu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune din România. Controversatul artist și-a surprins fanii în vară atunci când a anunțat că-și dă demisia de la PRO TV, renunțând la scaunul de jurat de la Românii au talent.

Florin Călinescu a fost contactat de către oficialii postului concurent Prima TV, primind o ofertă pe care nu a putut să o refuze. Marele actor a dat lovitura cu o nouă emisiune care se difuzează de trei ori pe săptămână, în prime-time, la Prima TV.

Mai exact, emisiunea de tip pamflet Florin Călinescu Show se difuzează marți, miercuri și joi, între orele 20.00 și 22.00 la Prima TV, acolo unde fanii își pot vedea actorul preferat din nou pe micile ecrane. Potrivit surselor Playtech, actorul și-ar fi negociat cu atenție contractul și ar primi suma de 8000 de euro pe lună, mai precis 666 de euro pe ediție.

Reamintim faptul că Florin Călinescu a plecat de la PRO TV și a semnat un contract cu televiziunea Prima TV și posturile din portofoliul Clever luna trecută, fiind anunțat oficial în grila de toamnă a canalului TV pe data de 23 septembrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat Florin Călinescu în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă de la Prima TV, acum câteva săptămâni.

Florin Călinescu a plecat a treia oară de la PRO TV

În vara lui 2021, Florin Călinescu făcea anunțul plecării de la PRO TV public pe rețelele de socializare, decizie care i-a uimit pe prietenii săi virtuali.

„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian (n.r – Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice.”, a declarat Florin Călinescu, după plecarea sa de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI