Ce salariu ar avea Mircea Badea la Antena 3. Cum s-a dat de gol realizatorul TV, suma e surprinzătoare

de: Manolică Anca
07 05. 2023

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că prezentatorii marilor posturi de televiziuni încasează salarii colosale. Acesta este și cazul lui Mircea Badea, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. Iată ce salariu ar încasa acesta. S-a dat de gol chiar pe rețelele sociale.

Ce salariu ar încasa Mircea Badea la Antena 3

Mircea Badea este unul dintre prezentatorii cu vechime în televiziune de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai controversați și mai vocali. Atunci când vine vorba de viața privată însă, el reușește să o țină departe de ochii curioșilor.

Dar cum veniturile vedetelor reprezintă un subiect de mare interes pentru multe persoane, cei care îl urmăresc pe Mircea Badea sunt curioși să afle ce venit încasează acesta lunar. Deși mulți aleg să păstreze aceste informații doar pentru ei, se pare că prezentatorul de la Antena 3 s-a dat de gol singur.

Suma este una surprinzătoare, la care alții doar visează

În urmă cu ceva timp, Mircea Badea făcea anumite dezvăluiri pe rețelele sociale în ceea ce privește veniturile sale lunare. Vedeta Antena 3 s-a plâns atunci atunci că a plătit la stat suma de 8.911 lei, bani ce reprezintă TVA.

Desigur, cei care îl urmăresc în mediul online au făcut rapid niște calcule simple și au ajuns la concluzia că acesta ar câștiga suma de 40.000 de lei net lunar, respectiv 8.600 de euro.

Citește și: Mircea Badea, cum nu l-ai mai văzut. Ce spune despre fiul lui, Vlăduț, cu ochii în lacrimi: „Intru foarte uşor în panică”

Mircea Badea mai are și alte afaceri

Dar pe lângă salariul de la Antena 3, partenerul lui Carmen Brumă mai gestionează și alte afaceri. Iar una dintre sursele bănoase este Editura Badea SRL, prin care mama jurnalistului, profesoară de limba română comercializează o mulțime de cărți pentru elevi.

De asemenea, familia Badea mai deține și o firmă specializată în distribuția prin comenzi online. Prin intermediul acesteia, prezentatorul emisiunii „În gura presei” reușit să obțină încasări colosale. În 2020, venitul lui a fost de aproximativ 20.000 de euro, respectiv 89.638 lei.

Citește și: „Vă dau un pont, doamnelor”! Carmen Brumă, despre cum l-a cucerit iremediabil pe Mircea Badea. Imagini de senzaţie cu vedeta