Ce sacrificiu a făcut Cătălin Măruță pentru copiii săi. Asta da tătic, toți bărbații trebuie să îi urmeze exemplul

Ce sacrificiu a făcut Cătălin Măruță pentru copiii săi. Asta da tătic, toți bărbații trebuie să îi urmeze exemplul
Ce sacrificiu a facut Catalin Maruta pentru copiii sai

Cătălin Măruță a făcut un gest extraordinar pentru Eva și David, copiii lui. Faimosul moderator de la PRO TV. Soțul Andrei este un exemplu pentru toți părinții din România. Ce s-a întâmplat după petrecerea de aniversare a fiicei sale. Fanii au fost impresionați.

Sacrificiul incredibil pe care Cătălin Măruță l-a făcut pentru copiii săi

La 43 de ani, Cătălin Măruță se poate declara un bărbat fericit și împlinit. Are o carieră fulminantă în domeniul televiziunii, conturile bancare pline, o soție superbă și talentată și doi copii minunați, pentru care ar face orice pe această lume.

Prezentatorul emisiunii La Măruță de la PRO TV a făcut un gest extraordinar pentru copiii săi, în special pentru fiica lui Eva. Micuța răsfățată a familiei a împlinit 6 ani, iar tăticul ei i-a făcut o surpriză de neuitat.

Vedeta a filmat din avans două săptămâni din emisiunea sa La Măruță pentru a-i putea duce pe David și surioara lui în vacanță la Disneyland Paris.

După ce i-au organizat micuței Eva o petrecere la piscină pentru micuța, Andra și Cătălin Măruță au plecat în Franța, împreună cu surorile artistei, dar și cu familia magicianului Robert Tudor. Acolo au petrecut câteva zile de vis pe tărâmul personajelor de desene animate, spre fericirea copiilor lui Măruță.

„Ziua Evei a fost pe 23 iulie, seara a avut emisiune. A filmat 2 săptămâni în avans de “Vara lui Măruță” și luni au plecat la Paris și Disney”, au declarat surse apropiate familiei Măruță, în exclusivitate pentru click.ro.

Cum au sărbătorit Andra și Cătălin Măruță ziua de naștere a fiicei lor Eva

Andra și Cătălin Măruță s-au bucurat de un concediu de vis în Franța, acolo unde Eva și David s-au distrat de minune la Disneyland Paris. S-au plimbat, s-au distrat, s-au fotografiat și au petrecut timp de calitate alături de familia lor.

Micuța Eva a fost cea mai alintată și răsfățată cu ocazia zilei sale de naștere. Pe 23 iulie mezina familiei Măruță a împlinit 6 ani, iar părinții ei i-au pregătit o petrecere la piscină, demnă de o prințesă.

Andra și Cătălin Măruță i-au făcut un tort cu unicorn, pinata, muzică, animatori și mulți copii care au venit să se distreze alături de Eva și fratele ei David. Vedeta PRO TV adoră să facă mișcare, lucru pe care l-a spus cu multe ocazii.

„Îmi place să mă plimb. Pe jos sau cu bicicleta. De aceea, în weekend-uri, uneori ne urcăm toți patru pe biciclete, eu, Andra, Eva și David, și dăm o tură prin parcuri.”, a declarat Cătălin Măruță pentru viva.ro, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI