Ce să ții pe masa din bucătărie pentru a atrage prosperitatea. Vei avea și mare noroc

Ce să ții pe masa din bucătărie pentru a atrage prosperitatea. Vei avea și mare noroc
Ce trebuie să ții pe masă pentru a avea prosperitate?

Oamenii încearcă să atragă norocul și prosperitatea asupra lor prin diverse trucuri. Există câteva obiceiuri pe care le poți face pentru a avea o viață plină de bucurii. Cu siguranță veștile bune o să vină spre tine rapid după ce vei face asta. Ce trebuie să ții pe masa din bucătărie? Puțini români știu acest detaliu care ar putea să îi ajute foarte mult. Iată ce spun specialiștii! Trebuie să încerci și tu.

Obiceiuri pentru a atrage prosperitatea: ce trebuie să ții pe masă?

Fiecare persoană își dorește măcar puțin noroc din partea universului în special în unele situații tensionate. Desigur că acesta este îmbrățișat cu mare drag și când viața îți surâde pentru că întotdeauna poate să fie chiar și mai bine. Specialiștii vin în ajutorul tău și îți indică ce obiecte trebuie să ții în casa ta pentru a atrage norocul.

Există o listă simplă de lucruri care să te scoată din încurcătură atunci când simți că viața ta nu e așa cum îți dorești. Florile proaspete îți aduc fericire în casă, prosperitate și lumină. Oamenii care practică Feng Shui cred că dacă le ții pe masa din bucătărie vor aduce și noroc, dată nu le alegi cu tulpini groase. Ele trebuie să aibă mereu apă curată și să fie des tăiate la capete pentru a rezista mai mult timp.

Frang Shui: elemente și definiție

Cuvântul Feng Shui provine din chineză și înseamnă Vânt și Ploaie. Vântul domol și apa curgătoare au fost mereu asociate cu prosperitatea continuă și sănătatea în cultura chinezească. Feng Shui este o filosofie străveche care folosește cele 5 elemente principale din natură în amenajarea locuinței pentru a crea un flux deosebit de energie. Energia dintr-un spațiu are vibrații înalte doar atunci când lemnul, apa focul, pământul și metalul sunt în armonie.

Elementele de bază sunt chiar acestea. Cele cinci provin din filosofia taoistă și formează un sistem care analizează ciclicitatea naturii și modul în care acesta lucrează pentru a fi în echilibru. Fiecare element este asociat cu calități, nuanțe și forme care pot fi folosite ca elemente de design interior.

Sfaturi pentru fericirea în casă

Experții susțin că dacă urmezi aceste sfaturi viața ta se va schimba.

1. Renunță la lucrurile foarte vechi sau care nu mai pot fi reparate
2. Elimină dezordinea
3. Repară lucrurile stricate
4. Plante naturale pentru prosperitate
5. Finalizează proiectele neterminate
6. Folosește cristale Feng Shui
7. Creează un spațiu sacru
8. Adu armonia în dormitor
9. Fluidizează energia chi din bucătărie
10. Acordă atenție intrării în casă