Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș, la 2 ani de la moartea soțului Ilenei Ciuculete FOTO

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș, la 2 ani de la moartea soțului Ilenei Ciuculete FOTO
Ce s-a intamplat la mormantul lui Cornel Gales

Au trecut doi ani de când Cornel Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete, s-a stins din viață. Bărbatul a murit la doar câțiva ani după ce a pierdut-o pe soția lui, iar acum, la doi ani de la moartea impresarului, mormântul său și cel al îndrăgitei interprete de muzică populară este, din nou, plin cu flori. Cum arată locul de veci al lui Cornel Galeș și al Ilenei Ciuculete. Viviana, fosta iubită a bărbatului, s-a ocupat de organizarea parastasului regretatului impresar.

Ce s-a întâmplat la parastasul de 2 ani al lui Cornel Galeș

În 2019, impresarul Cornel Galeș se stingea din viață, la doi ani după moartea soției sale, cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete.

Cei doi foști parteneri au fost înmormântați împreună la Cimitirul Străulești 2 din București. Parastasul de 2 ani de la trecerea în neființă a lui Cornel Galeș a fost organizat de Viviana Măntoiu, fosta iubită a acestuia.

Ea și fostul soț al Ilenei Ciuculete au avut o relație de scurtă durată, după moartea celebrei artiste. La pomană au fost prezente puține persoane, printre care s-au numărat impresarul Silivu Lăpădat și interpretul Gore Belanschi.

După ce au asistat la slujba de pomenire, cu toții au mers la un restaurant din nordul Capitalei. Reamintim faptul că celebrul impresar Cornel Galeș a murit în urma unui accident tragic de mașină din Spania, ce i-a curmat zilele pe data de 1 decembrie 2019.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină în Spania, pe 1 decembrie 2019

Potrivit informațiilor apărute atunci în spațiul public, Cornel Galeș ar fi pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina de pe un pod, în apropiere de orașul spaniol Valencia. Impresarul avea 56 de ani când a încetat din viață.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete se mutase din România de ceva vreme și tăiase orice fel de legătură cu prietenii și cunoștiințele din țara natală, motiv pentru care foarte puține persoane și-au făcut apariția la parastasul său de 2 ani.

Impresarul avea o relație rece cu fiica lui din prima căsătorie, pe care n-o mai văzuse de foarte mulți ani și se certase și cu Mugurel și Cristi, băieții interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete, din cauza averii lăsate de regretata lor mamă. Reputata artistă a murit în luna martie a anului 2017, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare, o ciroză provocată de hepatitca C.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI