16 sept. 2021 | 16:24

Ce s-a întâmplat la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Loredana Groza a făcut primele dezvăluiri

Monden
Ce s-a întâmplat la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Loredana Groza a făcut primele dezvăluiri
Sportiva s-a distrat toată noaptea și a dansat

Simona Halep s-a căsătorit civil ieri, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, iar petrecerea a fost una pe cinste, la care au participat mai multe personalități din România.

Evenimentul anului în România. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil

Cei doi au avut cununie civilă, după care s-au îndreptat spre Fratelli, localul unde a avut loc petrecerea din Constanța. Simona Halep și Toni Iuruc au avut peste 300 de invitați la eveniment.

Cei doi și-au luat toate măsurile de precauție și au instalat în fața localului un cort de testare covid-19, pentru ca toți participanții să fie în siguranță și să nu întâmple incidente neplăcute după eveniment.

Invitații au avut la dispoziție un open bar din care au putut să aleagă tot felul de băuturi fine. Din meniul de mâncare nu au lipsit tradiționalele sărmăluțe, iar invitații au putut alege între sarmale în foi de varză și cele în foi de viță. Desigur, au avut și alte preparate sofisticate precum tartar de somon cu avocado.

De muzică s-a ocupat Loredana Groza, Dan Bittman, dar și o formație machedonească. Atmosfera a fost intensă și invitații, dar și mirii, s-au distrat pe cinste.

Cum s-au distrat invitații la petrecerea de cununie a sportivei

Cântăreața a vorbit despre cum a fost evenimentul din viața Simonei Halep, spunând că sportiva a fost sufletul petrecerii.

„A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece.

Indiferent de vârstă, indiferent de lungimea rochiei, toată lumea s-a simţit foarte bine şi chiar a fost o atmosferă incendiară”, a spus Loredana Groza.

Loredana, despre Simona Halep: ”A dansat și pe rock și pe sârbă”

Mai mult, ea și soțul ei au dansat pe tot felul de melodii și s-au distrat până dimineața. Ringul de dans a fost plin, iar invitații au petrecut toată noaptea.

„A dansat şi pe stilul tradiţional, a dansat şi pe rock, a dansat şi pe sârbă şi pe horă. A fost sufletul petrecerii, efectiv. Toată lumea, de la mic la mare era pe ringul de dans.

M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu Gică Hagi, Florin Răducioiu, Florin Segărceanu. Mi-am văzut foarte mulţi prieteni pe care  nu i-am mai văzut demult şi a fost o bucurie să îi revăd în această atmosferă şi să văd că toată lumea e fericită şi este bine.

Cred că viaţa despre asta este vorba, despre aceste momente şi despre faptul că ele sunt unice şi irepetabile”, a adăugat Loredana.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro