27 iun. 2022 | 18:06

Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană. Este total inedit pentru România: „Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană. Este total inedit pentru România: „Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!” EXCLUSIV
Fiii lui Silviu Prigoană vor locui în România

Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană? Silviu Prigoană s-a ales cu două maramureșence pe post de nurori. El spune însă că aplică mereu regula de aur sau un secret de socru mare, am putea spune. Acesta este: „Totul funcționează normal dacă nu-ți bagi botul!”, ne-a mărturisit afaceristul în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce s-a întâmplat după nunta fiului lui Silviu Prigoană, un socru mare cu un secret aparte

Afaceristul se declară mai nou un om foarte fericit. Mai ales după ce băieții săi cei mari, Honorius și Silvius Prigoană, l-au făcut deja socru mare. Ba, cel dintâi, de șase luni, i-a dăruit și un nepot, pe Arthur. „Era timpul să vină și un rege în neamul nostru!”, se amuză el pe această temă.

Însă ceea ce lumea nu știa până astăzi este un amănunt cu totul aparte: destinul i-a hărăzit lui Prigoană senior drept nurori două maramureșence, femei aprige prin vocație

„Ambele mele nurori sunt din Negrești-Oaș. Nu mi-am făcut niciun moment vreo grijă! Nici dileme nu am avut, ca alții socrii. Le-am cunoscut și mi-au plăcut imediat!

În plus, eu aplic regula de aur pe care o recomand mai tuturor, chiar dacă puțini o respectă în viața de zi cu zi: ‘Totul funcționează normal dacă nu-ți bagi botul!’”, ne-a declarat cu umorul său caracteristic Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nurorile nu au soacră mare

În opinia sa, cele două nurori, Corina, soția băiatului cel mare, Honorius Prigoană, și Georgiana, proaspăta soție a lui Silvius, au avut parte „și de ceva noroc”.

„Eu mi-am crescut băieții cei mari fără mama. Așa a fost să fie! Ca atare, în povestea asta asta nu există o soacră cu năframă care să le ia la ture.

Sunt foarte fericit de educația băieților mei și nu am nicio îndoială că se vor descurca foarte bine!”, ne-a mai spus el.

Silviu Prigoană și familia au reciclat după nuntă

Silviu Prigoană nu a ezitat să ne ofere câteva amănunte de la nunta recentă a fiului său cel mic, Silvius. Evenimentul a avut loc în ultimul weekend al lunii iunie, la București, într-un hotel de cinci stele.

„Nunta asta a fost diferită. În stil austriac, dacă vreți. Așa că nu mă întrebați dacă s-a furat mireasa, mirele sau tata-socru, că la aștia așa ceva nu s-a inventat.

De ce spun austriac? Fiindcă copiii au locuit o vreme bună în Austria, de unde au și venit mulți dintre prietenii lor sau dintre rudele lor.

Ca atare, vă pot spune că a fost mai degrabă o nuntă ecologică! La finele ei, ne-am îngrijit ca ambalajele de hârtie, carton, sticlă sau plastic să ajungă acolo unde trebuie pentru a fi refolosite. Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!”, se amuză iar de situație același Silviu Prigoană.

Fiii lui Silviu Prigoană vor locui în România

El spune că și nunta băiatului cel mare, de acum ceva timp, a fost una diferită, dar în stil american, fiindcă Honorius și Corina au trăit ani buni peste ocean.

„Sunt mai mult decât un socru mare fericit. Sunt un bunic fericit. De fapt, am ajuns să mi se spună tataie. Și știți ceva? Nu mă supăr deloc!”, a indicat fostul om de afaceri, dar și cunoscut ex-politician.

El susține că familiile băieților săi cei mari se vor stabili cel mai probabil în România, lucru care-l bucură foarte tare.

„Silvius și Georgiana au de schimbat actele în aceste ultime zile ale lui iunie, iar apoi vor pleca în luna de miere. Au ales să rezolve ultimele chichițe juridice mai întâi decât să stea să le tremure sufletul pe afară.

Apoi, cel mai probabil vor locui în România, spre bucuria mea!”, a conchis afaceristul pentru Impact.ro.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro