Ce s-a întâmplat cu pensionarul care a făcut scandal la conferința Violetei Alexandru

Ce s-a întâmplat cu pensionarul care a făcut scandal la conferința ministrului Muncii?

Un pensionar și-a spus oful vehement chiar în timpul conferinței Violetei Alexandru. Ce s-a întâmplat cu cetățeanul nemulțumit de pensia sa?

Scandal la conferința Violetei Alexandru. Ce s-a întâmplat cu pensionarul nemulțumit?

Conferința de presă organizată în cursul zilei de duminică de ministrul Muncii a fost perturbată de un cetățean extrem de nemulțumit de indemnizația ce i se acordă lunar. președintele PNM București a fost întrerupt de persoana în vârstă care a făcut un scandal monstru chiar în fața pupitrului. Pensionarul a venit la doar câțiva pași de Violeta Alexandru și a început să-și strige nemulțumirile legate de pensia mică pe care o are, acuzând actuala guvernare de minciună. Ministrul Muncii i-a întrerupt atunci discursul și a mers să discute cu persoana nemulțumită. În urma intervenției acestuia, pensioanarul a fost sancționat cu avertisment de Poliție. Organele de ordine au anunțat că au fost sesizate prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfășoară o conferință.

„La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locație. Ulterior bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991”
Poliția Capitalei

Ce s-a întâmplat cu pensionarul care a făcut scandal în timpul conferinței Violetei Alexandru?
Ce s-a întâmplat cu pensionarul care a făcut scandal în timpul conferinței Violetei Alexandru?

„Nu aşa se face politică în România”

„Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi”
Violeta Alexandru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI