Ce s-a întâmplat cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. Regretatul lui bunic ar fi fost cel mai mândru

Ștefan Bănică Jr, mândr de fiul său. Ce s-a întâmplat cu Radu? 

Ștefan Bănică Jr. are motive să fie mândru! Acesta se bucură acum de reușita celui mai mare copil al său. Radu și-ar fi făcut bunicul extrem de mândru cu ultima veste adusă tatălui său. Ce a reusit băiatul și care a fost mesajul părintelui său după ce a aflat?

Ștefan Bănică Jr, mândru de fiul său. Cum și-a surprins Radu tatăl?

Bucurie mare în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Actorul și cântărețul renumit a dezvăluit tuturor că azi este extrem de fericit, lucru pe care i-l datorează fiului lui cel mare. Radu Ștefan a fost admis la facultatea dorită, așa că în curând urmează să adauge încă o generație de talent la cele deja cunoscute. Ștefan a scris un mesaj emoționant pe o rețea de socializare unde a mărturisit că este extem de mândru că Radu a devenit student la UNATC, secția Actorie. Cu toate că viața l-a îndrumat încă de la primii pași spre actorie, tânărul este talentat și la muzică.

Talentul este în sânge, la fel cum a fost transmis și tatălui său de la regretatul bunic, cel de care Bănică Jr. a reamintit în primul spectacol de Crăciun unde l-a avut alături pe scenă, pentru prima oară, pe moștenitorul său. Amintim că Radu a debutat ca actor în spectacolul „Totul în grădină” din cadrul „Teatrului de Comedie” din Capitală, iar ulterior a jucat în mai multe videoclipuri de-ale tatălui său. Proaspătul student a susținut că este sigur că a moștenit talentul și că îi place foarte mult și să cânte, mai ales că a studiat pianul mulți ani și a făcut și dansul alături de Elwira Petre.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi ! Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official) pe

„Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare”

„Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul ăsta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”
Ștefan Bănică Jr. (Sursa: instagram.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI