Ce s-a întâmplat cu fata de 12 ani care a trecut printr-o mare traumă. Ce a fost nevoită să facă

Ce s-a întâmplat cu fata de 12 ani care a trecut printr-o mare traumă. Ce a fost nevoită să facă
Ce se întâmplă cu fetița de 12 ani din Bistrița care aproape că a fost răpită de pe stradă?

Cazul fetei de 12 ani din Bistrița a șocat o țară întreagă. Părinții sunt alarmați din cauza celor petrecute. Micuța aproape a fost răpidă de pe stradă. Cum s-a petrecut totul și cum se simte aceasta acum?

Caz Bistrița: O fetiță de 12 ani, la un pas să fie răpită de pe stradă

Un caz șocant s-a petrecut în Bistrița. Scenele și povestea fetiței de doar 12 ani care trăiește cu teamă au făcut înconjurul țării. Părinții se tem și au devenit din ce în ce mai reticenți atunci când își lasă copiii chiar și să se joace în fața locuinței. Minora a fost la un pas să fie răpită în plină stradă de un bărbat necunoscut. Acesta a oprit mașina în dreptul ei și i-a cerut să se apropie pentru a-i arăta ceva. Cu toate că fetița a refuzat, agresorul a apucat-o de ghiozdan și a început să o tragă cu putere spre autoturismul ei. Strigătele copilei au cuprins toată strada, iar trecătorii care au văzut scena teribilă s-au năpustit să o smulgă pe aceasta din ghearele atacatorului.

La 24 de ore de la scenele descrise anterior, bărbatul a fost prins în timp ce se întorcea din Borșa, județul Maramureș. Acesta a fost arestat pentru 24 de ore, mai apoi trimis acasă și plasat sub control judiciar. Primele informații arată că inculpatul are 41 de ani, este tatăl a trei copii minori. La discuțiile cu oamenii legii, nu a putut motiva încercarea de a o răpi pe fetiță. Fetița este acum traumatizată, refuză să iasă din casă fără compania unui cunoscut și nu poate dormi.

Fetița din Bistrița trăiește cu traume în timp ce agresorul ei e în libertate
Fetița din Bistrița trăiește cu traume în timp ce agresorul ei e în libertate

Minora e îngrozită de cele petrecute. Agresorul, în libertate

“Școala la care fata învață se află la numai 300 de metri de casă, dar ea refuză să mai iasă singură din casă. Nu vrea să mai iasă nici să se joace cu copiii, este tot timpul tristă și apatică. Nu a putut să doarmă câteva zile, a avut coșmaruri în momentele în care a ațipit. Este în mod cert traumatizată, iar oamenii legii i-au îndemnat pe părinți să o ducă pe copilă la psiholog. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face în aceste cazuri. Copila comunică greu, are nevoie de răbdare și înțelegere. Acceptă să părăsească locuința numai dacă este însoțită de tatăl său. Atât părinții, cât și toși membrii comunității, sunt siderați de decizia ca agresorul să fie lăsat în libertate. Li se pare nedrept și sfidător, toți consideră că prin astfel de decizii, justiția creează un precedent extrem de periculos”
Surse apropiate familiei (Sursa: impact.ro)