Ce s-a întâmplat cu cenușa Cristinei Țopescu, la cinci zile de la incinerare. Este revoltător

Autor: Alexandra Chivu - 13:39, 21 ian. 2020
Ce s-a întâmplat cu cenușa Cristinei Țopescu, la cinci zile de la incinerare

A murit la 59 de ani, în urma unui infarct, și a fost găsită fără suflare, acoperită cu o pătură, în patul său, pe 12 ianuarie 2020, la două săptămâni după ce sufletul îi plecase deja la ceruri. Trupul ei a fost incinerat, din dorința sa. Ce s-a întâmplat cu urna funerară a Cristinei Țopescu, la cinci zile de la săvârșirea ritualului funebru?

Ce s-a întâmplat cu cenușa Cristinei Țopescu, la cinci zile de la incinerare?

A murit fiind înconjurată de sufletele ei dragi pentru care a strigat o viață: câinii. Pe 12 ianuarie 2020 a fost găsită fără suflare, în patul său, acoperită cu o pătură. ”S-a stins dulcea minune”, după cum au spus unii. Prioritate după trecerea ei în neființă a fost găsirea unui adăpost pentru animalele ei, în paralele cu săvârșirea datinilor. În acest caz, pașii nu au fost în concordanță cu ce e lăsat în popor.

Ce s-a întâmplat cu cenușa Cristinei Țopescu, la cinci zile de la incinerare. Este revoltător
Sicriul cu trupul Cristinei Țopescu a fost luat joi de la capela Cimitirului Bellu și dus la Crematoriul Vitan Bârzești unde a fost incinerat

Monica Pop a declarat pentru Libertatea că jurnalista și-a dorit să fie incinerată în cazul în care va muri. Medicul a menționat că a avut această discuție cu prietena sa atunci când a murit Sergiu Nicolaescu. Drept urmare, năzuința Cristinei Țopescu a fost respectată. În prezent, cenușa jurnalistei se află la crematoriu, deși au trecut 5 zile de când s-a sfârșit ritualul funerar. Niciun membru al familiei ori apropiat nu a ridicat rămășițele Cristinei Țopescu, semn că a fost uitată din nou.

Mircea Lucescu a încercat să o ajute

Dispariția Cristinei Țopescu a îndurerat multă lume. Toți au considerat-o un om bun și blând. Cu toate acestea, a murit singură. Pe de altă parte, din spusele Monicăi Pop, Cristina Țopescu era genul de om care își căuta prietenii numai când dorea și simțea să comunice, explicându-se lipsa lor în cele două săptămâni în care jurnalista se odihnea în casa sa, sufletul fiindu-i plecat la ceruri. Pentru curioși, există loc de supoziții, știindu-i viața, din exterior.

Cert este că a fost ajutată, în unele situații. Potrivit Impact.ro, la scurt timp după moartea tatălui jurnalistei, celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu, vedeta TV și-a dorit să organizeze un eveniment în memoria părintelui său. Costurile s-ar fi ridicat la aproximativ 50.000 de euro, fonduri de care aceasta nu dispunea. Deși mulți au fost șocați și îndurerați după moartea legendei, numai fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României, Mircea Lucescu, a fost cu adevărat acolo pentru ea, dorind să o ajute cu o sumă considerabilă de bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI