Ce s-a întâmplat cu Anca Țurcașiu după ce s-a întors din America Express. Artista a recunoscut acum: “Nu e orgoliu!”

de: Ionuț Vieru
31 07. 2024

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. A acceptat să participe la America Express, una dintre cele mai mari provocări ale ei, care au schimbat-o complet.

Anca Țurcașiu, mai încrezătoare după America Express

America Express reprezintă o adevărată provocare pentru orice concurent. Limitele trebuie depășite în fiecare zi pentru a completa toate probele, într-un timp cât mai scurt.

Anca Țurcașiu este una dintre vedetele care au acceptat această provocare. Recunoaște că nu a fost deloc ușor, dar a ajutat-o foarte mult să aibă mai multă încrede în ea, spune într-o postare pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și câteva fotografii.

„Doamne, cum trece timpul….am făcut ședința asta foto când am împlinit 50 de ani, în vara anului în care am decis, cu curaj, să-mi schimb viața.

Privesc pozele și sunt foarte mândră de mine, odată pentru că nu se simte nimic din starea în care eram atunci, a doua oară pentru că am avut această inițiativă de a realiza ședința foto cu Mircea Marinescu Photography și a treia oară pentru că azi, simt că am lăsat ceva în urma mea demn de admirat!

Ha,ha, mi-a crescut mult stima de sine , mai ales după ce m-am întors din America Express Romania !!!

Nu e laudă, orgoliu, nicidecum. E doar STIMĂ DE SINE! Ar trebui să facem asta, ca exercițiu, cu noi în fiecare zi. Încercați și voi!

Life is short!”, a scris Anca Țurcașiu.

Anca Turcașiu e bunică la 54 de ani

În luna iunie a acestui an, Anca Țurcașiu a devenit bunică pentru prima oară, după ce nora ei, Andreea, a adus pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă, care a primit 10 la naștere.

Veste cea mare a fost dată chiar de ea, pe rețelele de socializare.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte (n.r: sâmbătă 16 iunie) de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ.

A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a anunțat Anca Țurcașiu, în mediul online, prin intermediul unui filmuleț.

Radu, fiul Ancăi, s-a căsătorit civil în anul 2022, la doar 23 de ani, cu Andreea.