Ce s-a întâmplat cu Adela Popescu după primele două sarcini. Vedeta de la Pro TV a făcut dezvăluiri neașteptate

Adela Popescu, detalii interesante pentru mămici. Ce s-a întâmplat după primele două sarcini?

Adela Popescu a uimit pe toată lumea cu anunțul viitorului membru al familiei. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea de televiziune după primele două sarcini și care sunt detaliile pe care le-a mărturisit fanilor, dar în special mămicilor.

Adela Popescu, detalii după primele două sarcini

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul din cele mai longevive și iubite cupluri din showbiz-ul românesc, iar în curând urmează ca pe lume să vină cel de-al treilea copil al familiei. Anunțul i-a surprins pe mulți dintre fanii vedetei care nu știau că cei doi au de gând acest lucru.

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a renunțat la emisie în detrimentul familiei, iar deși sarcina sa e încă una la început de drum a decis să trăiască această perioadă în sânul familiei, în liniște, mai cu seamă în contextul actual în care sănătatea trebuie să primeze. Frumoasa actriță a vorbit deschis despre nașterea naturală pentru mămicile care o urmăresc interesate pe mediul online, acolo unde și-a mutat exclusiv activitatea după ce a renunțat pentru o perioadă la micile ecrane.

Părerea vedetei

Blondina a mărturisic că experiența e una extrem de dureroasă, dar că finalul e cel mai important și ajută toate femeile aflate în această postură să uite de tot și toate din momentul în care își strâng copilul în brațe.

„Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că baiețelul se lasă așteptat atât, asta pentru ca înca de la început el a fost nițel mai mare decât vârsta lui biologică. Toate bune, era clar ca îi place în burtică, doar ca o greutate maricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi. Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3050 la naștere, asa ca mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întampla asta la peste 3500 gr cât se preconiza”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Cum a dat vestea cea mare celor dragi?

”S-au bucurat mult și bunicii. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că tocmai colegii de la Pro TV. Mi-au spus că ar trebui să fac testul de sarcină, practic ei m-au trimis să-mi fac testul. Și l-am făcut și uite că a ieșit așa. Și tu (n.r. Cove) te-ai prins la un moment dat. Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a-și rezolva anumite lucruri. Iar seara e momentul de relaxare, cel în care avem puțin timp pentru noi. Încercăm să ne împărțim sarcinile și așa evităm tot felul de divergențe care pot apărea”
Adela Popescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI