Ce s-a întâmplat cu 2 ani înainte de divorțul de Mihai Albu. Iulia a spus adevărul abia acum

Ce s-a întâmplat cu 2 ani înainte de divorțul de Mihai Albu. Iulia a spus adevărul abia acum
Ce s-a întâmplat între Iulia și Mihai Albu cu doi ani înainte de a divorța

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2013, însă, relația lor încă este în atenția românilor. Iată că abia acum Iulia Albu a spus adevărul și le-a dezvăluit tuturor ce s-a întâmplat cu doar 2 ani înainte de separarea oficială dintre ea și bărbatul ce i-a oferit un copil.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Iulia și Mihai Albu

Iulia și Mihai Albu nu ezită să își reproșeze câte ceva ori de câte ori au ocazia. Cei doi au ales să divorțeze în urmă cu mulți ani, așa că aceasta a spus, în sfârșit, motivul ce a dus la despărțire. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, blondina a dezvăluit că și-a dat seama că nu este compatibilă cu bărbatul ce i-a dăruit o fetiță cu doi ani înainte de a ajunge în fața notarului.

„Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai tot timpul un verdict despre ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna.

Am avut și lucruri în comun, doar că compatibilitatea noastră nu a fost până la capăt. Nu aveam interese comune. Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm. Dar, a fost un divorț amiabil, nu a fost scandal. Am ieșit împreună de mână de la notar. (…) Nu știu.

Adevărul este că eu am fost foarte împăcată cu această decizie. La momentul respectiv, el a fost cel care a ieșit în presă și a spus: ‘Nu mai pot să fiu căsătorit, doresc să divorțez’. Că și eu îmi doream lucru acesta, este foarte adevărat.”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu, despre despărțirea de Mihai Albu: ‘Mi-a cerut verigheta’

Iulia Albu a reușit să își construiască o carieră spectaculoasă de-a lungul anilor. Criticul de modă a apărut la diverse emisiuni unde niciodată nu s-a temut să spună adevărul despre ținutele abordate de vedetele din România. Totuși, se pare că acest lucru a reprezentat o problemă în căsnicia dintre ea și Mihai Albu.

„A dorit după ce am divorțat mașina înapoi, pe care mi-o făcuse cadou de ziua mea, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o. Nu a fost niciun fel de opoziție din partea mea, absolut nimic. (…) Chiar nu îmi dau seama ce a fost.

Acum dacă încerc să dau un răspuns onest, ar fi faptul că am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România. Bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră. Eu am lucrat tot timpul încă din timpul facultății, dar în momentul în care am început să cresc foarte rapid a fost o problemă.”, a mai spus vedeta de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI