Ce s-a ales de Margareta Pâslaru. Marea solistă a României a ajuns de nerecunoscut. Cum arată la 80 de ani

de: Sabina Anastasia
07 10. 2023

Este aproape imposibil să nu îți amintești de Margareta Pâslaru. Cântăreața în vârstă de 80 de ani este o personalitate complexă a culturii românești. A fost surprinsă ultima dată în spațiul public chiar în anul curent. Imaginile confirmă eleganța desăvârșită a marei artiste. Foto

Margareta Pâslaru, personalitate complexă a culturii românești

Margareta Pâslaru este o personalitate complexă a culturii românești. În vârstă de 80 de ani, artista este câștigătoare a numeroase premii în țară, dar și peste hotare. De-a lungul Concursului de Creație și Festivalului de muzică ușoară Mamaia (1963-1976), i s-au încredințat 38 de melodii în numai 8 ani.

Marea solistă a României a impresionat încă de la începutul parcursului său profesional prin talentul cu care a fost înzestrată, dar în care a și investit foarte mult. Margareta Pâslaru a cucerit aproape instant inimile românilor cu melodiile specifice muzicii ușoare-pop.

Te-ar putea interesa și: Rebela muzicii românești, victima propagandei securiste: cum a „orbit” fiica Margaretei Pâslaru iar soțul i s-a „spânzurat”

Deși a fost extrem de apreciată pentru talentul său muzical, marea artistă a României a întors mereu privirile prin aparițiile sale fizice. Margareta Pâslaru a fost mereu atentă la felul în care se îmbrăca, la modul în care își aranja podoaba capilară și nu numai.

Cum arată cântăreața de renume Margareta Pâslaru, la vârsta de 80 de ani

În ultimii ani de zile, a fost ceva mai retrasă decât de obicei. Margareta Pâslaru a fost văzută în spațiul public cel mai recent în primăvara anului curent, mai exact pe data de 28 martie, când a lansat materialul discografic promis, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la magazinul Muzica din Capitală.

A impresionat prin eleganța sa desăvârșită. Jurnaliștii Click! au realizat atunci ultimele fotografii cu marea cântăreață a României. Prin discul de anul trecut, artista a aniversat alături de publicul prezent la evenimentul din București șase decenii și jumătate de activitate neîntreruptă în industrie.

„Mă bucur! Este splendid că au venit mai multe generații să mă vadă. Mulți tineri care mi-au adus flori, copii care îmi ascultă muzică. Pentru că v-am adus muzică nouă ca să ascultați, pentru că, vedeți, toate piesele au suflul prezentului.

Te-ar putea interesa și: Margareta Pâslaru, imagine rară de acum 50 de ani. Cum arăta în anii tinereții. Era superbă

Și eu mă schimb și trăiesc la momentul prezent, lucrez la timpul prezent și de asta cred că se simte acest suflu nou. Nu are rezonanța de altădată”, le-a spus Margareta Pâslaru invitaților de la evenimentul organizat în primăvara anului curent în Capitală.