Ce s-a ales de focoasa Summer din serialul Baywatch. Actrița Nicole Eggert a ajuns să vândă înghețată pe stradă

de: Mariana Olteanu
21 07. 2023

Nicole Eggert a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Blodina a devenit cunoscută după ce, în anii 90 a jucat rolul focoasei Summer Quinn din Baywatch. Însă, cariera acesteia s-a încheiat brusc. Foarte mulți se întreabă ce s-a ales de Summer.

Summer din serialul Baywatch este de nerecunoscut

Anii și-au spus cuvântul asupra actriței Nicole Eggert. La cei 51 de ani ai săi, Summer din serialul Baywatch arată de nerecunoscut. Se pare că între timp, blondina decis să renunțe la cariera sa. La vârsta de șapte ani, Nicole Eggert a făcut cunoștiință cu lumea filmului și a jucat în serialul Who’s The Boss. La vârsta de 14 ani, actrița a interpretat  rolul lui Jamie din Charles in Charge, alături de Scott Baio.

Apariția sa în film a fost urmată și de un scandal. Nicole Eggert a declarat, câțiva ani mai târziu, că și-a pierdut virginitatea cu Scott Baio, la vârsta de 17 ani, ba chiar c-a fost hărțuită de star încă de la 14 ani. Cariera sa a luat sfârșit în 2001, când a declarat că apariția sa în serialul Baywatch i-ar putea strica reputația.

Te-ar putea interesa și: O mai ţii minte pe Kelly Beverly Hills 90210? Cum arată Jennie Garth la 51 de ani. Foto

Ce s-a întâmplat cu actrița Nicole Eggert?

Datoriile pe care le-a acumulat au forțat-o pe actriță să cumpere o  furgonetă din care vinde înghețată în Studio City, California. În pararel, Nicole Eggert are și un podcast numit Perfectly Twisted, în care discută despre „copilăria ei nebună la Hollywood și viața ei actuală de mamă din suburbii”. De-a lungul timpului, actrița a mai acumulat o serie de kilograme în plus. Mai mult, se pare că a renunțat și sânii pe care i-a mărit prin intermediul unei intervenții chirurgicale.

 „Avea un corp frumos, atletic, dar sânii nu erau deloc mari. Simțea puțină presiune din cauza asta”, a declarat Michael pentru The Hollywood Reporter.

„A plecat într-un weekend, apoi a mai lipsit câteva zile. Când s-a întors pe platoul de filmare, își făcuse mărire de sâni. I-a dat o mare bătaie de cap echipei de producție, deoarece filmaseră deja scene cu Nicole înainte de operație”.

Nici  pe plan personal se pare că lucrurile nu au mers atât de bine pentru actriță. În prezent, actrița  are două fiice, una cu fostul ei soț, Justin Herwick, și una al cărei tată nu l-a recunoscut niciodată.

Te-ar putea interesa și: O recunoşti? Făcea furori cu frumuseţea sa în anii 2000. Era considerată femeia fatală, s-a schimbat!