Ce s-a ales de fiul lui Dan Bitmann după scandalul drogurilor. Alex se afișează acum cu numele tatălui său

Ce s-a ales de fiul lui Dan Bitmann după scandalul drogurilor. Alex se afișează acum cu numele tatălui său
Ce s-a ales de fiul lui Dan Bittman după scandalul cu drogurile?

Cu ce se ocupă acum fiul lui Dan Bittman, după ce a fost în prim-plan într-un scandal cu droguri? Tânărul se afișează cu numele părintelui său celebru acum.

Ce s-a ales de Alex, fiul lui Dan Bittman?

Alex Bittman a moștenit talentul tatălui său și iubirea pentru artă. Tânărul este și el cântăreț, dar a ales un gen total diferit de ceea ce ar fi cântat celebrul său părinte de-a lungul vieții. Acesta a mers în zona electronică și cu influențe de trap, stiluri care au luat amploare la nivel național în ultimii ani. Alex a renunțat la pseudonimul de Dj Sybro și a preluat numele tatălui de familie.

Alex, în vârstă de 22 de ani, are experiență din proiectul Alex & Tugay și Tugay & Alex, alături de Tugay, iar după albumul „Nu mă judeca frate – Nu mă uita frade 3”, este pregătit să se reinventeze și să creeze în continuare, pentru că se pare că are gânduri mari, deodată ce se afișează în sfârșit cu numele din buletin. Mai mult decât atât, fiul lui Dan Bittman a prins gustul producției muzicale și s-a făcut cunoscut datorită remixurilor pe care le-a făcut la piese extrem de iubite de public. La începutul lunii mai, tânărul a lansat piesa „Nu pot”, alături de Calinacho.

Se afișează acum cu numele tatălui

Piesele postate din două în două săptămâni pe canalul de YouTube arată că debordează de creativitate și că iubește ceea ce face, dar și că Dan poate sta liniștit, fiind sigur că a predat ștafeta. Amintim că în luna martie a lui 2019 fiul vedetei a fost anchetat de procurorii de la DIICOT, fiind implicat într-un dosar de trafic de droguri. După audieri, oamenii legii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe Alex pe motiv că posesorul avea la el o cantitate destinată consumului personal și nu în vederea comercializării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI