Ce s-a ales de celebrul Marius Mihalache. Cum arată Arabela, femeia care l-a făcut bărbat de casă

Cum arată acum viața lui Marius Mihalache?

Ce s-a ales de Marius Mihalache? A dispărut ușor-ușor din showbiz după relația cu Crina Matei. Cum arată Arabela, femeia care l-a făcut să se așeze la casa lui?

Cum arată acum viața lui Marius Mihalache?

Marius Mihalache se declară extrem de fericit! Fanii acestuia au văzut cum s-a schimbat extrem de tare de când a întâlnit-o pe mama copilului său. La 46 de ani, Marius se declară foarte împlinit pe toate planurile – familie unită și o carieră fulminantă. Cunoscutul virtuoz al țambalului era cât pe aici să bată palma cu celebra Lady Gaga pentru o colaborare. Din păcate am încheiat contractul cu managerul care intenționa să facă această colaborare acum ceva timp. Aștept să mă contacteze Lady Gaga personal, fără intermediari (râde)!”, a mărturisit acesta.

Deși a pierdut multe concerte din cauza crizei sanitare s-a bucurat cel mai mult de statul în sânul familiei, mai ales că din cauza job-ului pe care îl are deseori pierde momente prețioase cu micuța sa Emily. „Sunt foarte fericit, pentru că am o familie foarte frumoasă. Ne susținem unii pe alții, creștem frumos și sănătos împreună”, a adăugat sursa citată, după ce a amintit de fiul său cel mare care este student la o școală de prestigiu din străinătate.

Marius, Lorin și Emily Mihalache
Marius, Lorin și Emily Mihalache

„Cred că fiecare părinte își dorește să fie un om bun pentru copilul lui”

„Marius Mihalache este cel mai perfect tată din lume! (râde)! Cred că fiecare părinte își dorește să fie un om bun pentru copilul lui. Îmi doresc să fiu bun și cred că îmi și iese. Pentru că l-am avut pe Lorin prima dată, faza aceasta cu o fetiță în viața mea mi-a cam schimbat traiectoria (râde)! Și pe Lorin îl lăsam să se joace cu mine în diferite moduri, uneori plecam și ne plimbam cu mașina la 4 dimineața, alteori chiar eu îl luam mai devreme de la școală și mergeam să mâncăm hamburger, diferența, evident, este că Lorin nu avea rujuri și Emily are. (râde)”
Marius Mihalache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI