Ce s-a aflat despre nașii lui Ianis Hagi. Cine sunt, de fapt, Andreea și Costel Naciadis. Legătura specială cu Gică Hagi

de: Andrei Simion
13 07. 2024

Ianis Hagi își dorea ca nunta cu Elena Tănase să aibă loc la Constanța, însă cei doi au modificat planul pe ultima sută de metri. Așa că petrecerea se va ține lângă București, la Palatul Stirbey Vodă din Buftea. Cine sunt nașii lor de cununie?

Fericire mare în familia lui Gică Hagi

Ianis Hagi și Elena Tănase fac cununia religioasă duminică, 14 iulie 2024, în ziua în care va avea loc finala Campionatului European. După slujba din biserică, invitații sunt așteptați într-un cadru de poveste, la Palatul Știrbey din Buftea.

Cununia religioasă va fi mâine la Biserica Sfântul Visarion din București, la ora 15.00, iar petrecerea de nuntă, la Palatul Știrbey din Buftea, începând cu ora 19.00. Pentru nunta grandioasă, fiul lui Gică Hagi ar fi scos din buzunar peste 200.000 de euro, la care sunt așteptați în jur de 500 de invitați. Ce s-a aflat despre nașii lui Ianis Hagi?

Cine sunt Andreea și Costel Naciadis, nașii lui Ianis și ai Elenei

Ei bine, Andreea și Costel Naciadis vor deveni părinții spirituali pentru Ianis Hagi și Elena Tănase. Nașii lor de cununie sunt din Constanța, iar bărbatul e fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi.

Cu câteva zile înainte de nuntă, mirele a fost dat de gol de către designerul său vestimentar. De ținuta fotbalistului s-a ocupat Claudiu Mănescu, potrivit căruia Ianis va avea două ținute elegante, de culoare închisă.

„Ianis va avea două ţinute foarte elegante. Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră.

În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală. Pantalonul, papion din mătase naturală. Asta înseamnă un dress code black tie. Ianis a trecut de nivelul acesta (n.r. de a alege din catalog). Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu’, a declarat Claudiu Mănescu, potrivit Orange Sport.

De altfel, pentru nunta lui, Ianis Hagi și-a schimbat frizura. Sportivul s-a tuns scurt, după o lungă perioadă în care a purtat părul mai lung și o bentiță în timpul meciurilor. Noul look l-a afișat la nunta colegului său de echipă, Denis Drăguș, care a avut loc zilele trecute.