Ce rochie poartă Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultimă oră despre eveniment

Ce rochie a purtat Elena Udrea la botezul fiicei sale?

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sărbătoresc azi creștinarea micuței Eva Maria. După lunga așteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur că nu a lăsat nimic la voia întâmplării, așa că a ales ca vestimentația fetiței să fie asortată cu a acesteia.

Ce rochie poartă Elena Udrea la botezul fiicei?

Este ziua cea mare! Elena Udrea și Adrian Alexandrov pot spune că-și îndeplinesc un vis. Așteptarea a fost atât de mare încăt parcă botezul micuței este ireal. Fostul ministru al Turismului își creștinează fiica azi, 20 septembrie, la Mănăstirea Cașin in București. Elena a declarat, pentru Antena 3, cum au început pregătirile și cum s-a aranjat pentru marele eveniment.

”Mă duc repede să mă pregătesc pentru botez și ne vedem la întoarcere sau la biserică. Da, am rochia pregătită, ar fi culmea să nu o am… Nu va fi chiar la fel cu cea a Evei, ea are o rochie de prințesă, eu nu mai sunt de mult prințesă. Dar rochia mea se asortează cu a ei. Tatăl ei nu se asortează cu noi, se îmbracă în altă culoare. Rochița fetiței este o creație Dana Budeanu. A făcut o rochie superb de prințesă, alb-crem. Sper să nu-i fie frig, noi eram pregătiți pentru o vreme ceva mai bună. Și rochia mea este în aceeași culoare și da, tot Dana Budeanu a realizat-o”
Elena Udrea

Ce rochie va purta Elena Udrea la botezul fiicei
Ce rochie va purta Elena Udrea la botezul fiicei

„Mă uit la ea și mi se face pielea de găină”

Elena este mândră de fiica sa pentru că a reușit să facă primii pași și deja spune mama de mai bine de trei luni. De asemenea, în cadrul Antena 3 a mai mărturisit că Eva este minunea ei și că atunci când se uită la ea i se face pielea de găină.

”Zice mama de 3 luni și merge în picioare de două luni. De fapt o să o și vedeți că va veni pe piciorușele ei. Nașii sunt prieteni vechi, nu sunt persoane cunosute. Anul trecut ea s-a născut la ora 14.00, ora României, iar acum la ora 14.00 o să fim împreună. E un moment pe care doar cine are copii poate să îl înțeleagă. Mă uit la ea și mi se face pielea de găină. Iubirea de mamă nu e de pe pământ, e o iubire dată de la Dumnezeu”
Elena Udrea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI