Ce restricții are Dana Săvuică după operația de micșorare a bustului: “Nu am voie să conduc mașina o lună de zile și nu am voie să port centura 6 luni” VIDEO EXCLUSIV

de: Andreea Archip
28 03. 2023

Dana Săvuică, prezentatoarea emisiunii Ego Life, a fost prezentă, luni seara, la Cineplexx Băneasa, unde a avut loc premiera filmului John Wick 4. Vedeta a bifat astfel prima apariție la un un eveniment monden, după operația de micșorare și ridicare a bustului, suferită în urmă cu câteva zile. Vedeta a spus, pentru Playtech Știri, că se simte foarte bine, și că va respecta conștiincioasă toate sfaturile date de medicului estetician, pentru ca rezultatul operației să fie cel scontat.

Ce restricții are Dana Săvuică după operația de micșorare a bustului

Dana Săvuică își propusese să ajungă pe masa de operație înainte de ziua ei, dorindu-și să își facă drept cadou un bust mai mic. La sfatul medicului, a amânat intervenția chirurgicală pentru luna martie și se declară încântată de alegerea făcută.

“Sunt o dovadă vie că operație de reducție și de lifting a sânilor naturali, nu vorbim despre implanturi, este o operație complicată, dar nu este dureroasă și a doua zi am plecat pe picioarele mele de la spital și iată-mă acum la lansarea filmului John Wick 4. Deci da, mă simt foarte bine, nu am dureri, chiar mă simt foarte bine și mi s-a luat așa o piatră de pe inimă și de pe piept”, a declarat, pentru Playtech Știri, Dana Săvuică.

Tot timpul o prezență elegantă, Dana Săvuică a optat pentru un outfit negru, care îi punea în evidență noul bust, dar și silueta de invidiat.

“Pe dedesubtul acestei rochii, care este printre puținele pe care am putut să o îmbrac fără să-mi mișc foarte mult brațele, pentru că nu am voie, am o bustieră medicală pe care doctorul Pascal Dameh m-a rugat să o port cu sfințenie. A zis că este condiția esențială să stau cu bustiera medicală. Săptămâna viitoare deja se fac 10 zile și merg să-mi scoată firele. Nu am voie să conduc mașina o lună de zile. Poliția, da, nu am voie să port centura 6 luni de zile, mi-a zis doctorul. Am scutire medicală!”, ne-a spus ea amuzată despre restricțiile pe care le are după intervenția chirurgicală suferită la nivelul bustului.

Când va purta o rochie cu decolteu

Prezentatoarea emisiunii “Ego Life” va etala în perioada următoare ținute care să acopere accesoriul de susținere a bustului, de care, momentan, este dependentă.

“Probabil și zilele următoare, pentru că mă duc la niște evenimente de fashion, dar voi încerca să îmbrac niște ținute prin care să nu se vadă bustiera medicală, dar după două luni de zile mi-a zis doctorul Dameh că pot să alternez. De exemplu, port un sutien ziua când am nevoie să merg la un eveniment sau să port și eu o rochie cu un decolteu, dar seara îmi pun bustiera și dorm cu ea, pentru că trebuie să fixeze foarte bine poziția sânilor, trebuie să nu se miște, asta e, trebuie să am grijă”, a precizat ea.

Dana Săvuică: “Nu vreau să ajung la a doua operație pe coloană”

Vedeta a decis să își micșoreze sânii nu doar pentru a arăta bine, ci și pentru a evita alte probleme de sănătate.

“În afara faptului că sunt femeie și vreau să arăt bine în corpul meu și să mă simt bine în corpul meu, în primul rând am făcut această operație pentru că de câțiva ani buni de zile, mai ales de când am intrat la menopauză, nu știu ce s-a întâmplat cu sânii mei, dar au explodat. Pur și simplu s-au îngreunat și îmi dădeau dureri mari cervicale și voi știți că eu am făcut deja o operație pe coloană, nu vreau să ajung la a doua operație pe coloană. Și am preferat să îmi fac sânii și pentru sănătate și pentru partea estetică”, a declarat, pentru Playtech Știri, Dana Săvuică.

 

Video: Daniel Bălan