Ce relație a existat de fapt între Bianca Drăgușanu și Cristi Borcea. Vedeta a dat în sfârșit cărțile pe față

Ce relație a existat de fapt între Bianca Drăgușanu și Cristi Borcea. Vedeta a dat în sfârșit cărțile pe față
Legătura dintre Cristi Borcea și voluptoasa blondă

Bianca Drăgușanu revine în atenția publicului cu noi dezvăluiri, catalogate ca fiind incendiare. După ce se zvonea că s-ar fi certat cu Gabi Bădălău, acum s-au împăcat. Numai că dezvăluirile făcute de blondă nu au legătură cu acesta, ci cu un alt bărbat celebru din mondenul românesc.

Bianca Drăgușanu și bărbații celebrii din viața ei

Invitată recent la podcast-ul celebrului naist Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a decis să vorbească de bărbații celebrii din viața ei.

Deși cea mai recentă relație, cea cu Alex Bodi, a fost una cu mult scandal, Bianca a declarat că regretă o altă relație. Numele surpriză dezvăluit de Bianca Drăgușanu este cel al lui Tristan Tate.

Pentru cei care nu își mai amintesc de acest nume, vă putem spune că Tristan Tate este un prolific om de afaceri astăzi, cu afaceri în Bulgaria, Moldova și România.

Este un vechi campion la K1 și Kickboxing în Europa pentru federația Enfusion Kickboxing. Tatăl său, Emory Tate, a fost un genial maestru de șah, iar fratele său, Andrew Tate, este fostul campion la World K1.

„Ar fi doi, cu unul m-am căsătorit, atât de proastă am fost, încât m-am și măritat cu el, dar nu cu Victor Slav. Am și uitat cum îl cheamă, am probleme cu memoria.

Cu al doilea am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, Tristan.”, a povestit Bianca Drăgușanu în podcastul lui Damain Drăghici.

Legătura dintre Cristi Borcea și voluptoasa blondă

Dacă despre relațiile din viața ei Bianca Drăgușanu vorbește cu regret, recent a decis să mai facă și alte dezvăluiri, tot din trecutul ei furtunos. Dacă în aliniai numele lui Cristi Borcea și al Biancăi Drăgușanu, nu ai fi crezut că se poate așa ceva.

Dar iată că surprizele apar exact de unde nu te aștepți. În cadrul celebrei emisiuni „Teo Show”, la Kanal D, Bianca Drăgușanu a decis să povestească despre Cristi Borcea.

Blonda a dezvăluit faptul că omul de afaceri și fost finanțator la Dinamo, i-ar fi făcut avansuri cu ani în urmă. Fără să dea nume, Bianca Drăgușanu făcea aceste dezvăluiri, întrebată fiind de Teo Trandafir despre acest subiect.

Conform declarațiilor sale, Bianca a povestit acest episod, care de altfel avea loc pe vremea când era măritată cu Victor Slav.

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii. Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor.

Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI