Ce propunere inedită au primit Meghan Markle și Prințul Harry. Te așteptai să îi vezi aici?

Ce propunere inedită au primit Meghan Markle și Prințul Harry. Te așteptai să îi vezi aici?
Ce propunere inedită au primit Meghan Markle și Prințul Harry. Te așteptai să îi vezi aici?

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea apărea într-o ipostază cu totul nouă. Viața lor s-a schimbat drastic de când au părăsit familia Regală și implicit Marea Britanie.

Ce propunere inedită au primit Meghan Markle și Prințul Harry

Cei doi ar putea fi invitați să prezinte o categorie la premiile Emmy, care vor avea lor luna viitoare.

Se spune că directorii TV sunt dornici ca ducele și ducesa de Sussex să participe la evenimentul de la Los Angeles, unde Oprah Winfrey este nominalizată pentru interviul realizat cu cuplul.

Drama The Crown Family de pe Netflix și spin-off-ul Disney’s Star Wars The Mandalorian sunt legate de cele mai multe nominalizări la Emmy cu 24 de menționări fiecare.

Ceremonia principală va avea loc pe 19 septembrie, cu actorul și comediantul american Cedric the Entertainer în calitate de gazdă.

O sursă a declarat pentru Sun.co.uk că șefii Emmy ar putea să-i invite pe Meghan, și Harry să prezinte un premiu.

Sursa a declarat: „Meghan și Harry sunt foarte solicitați – ar fi prima lor apariție pe covorul roșu de la Megxit și mutarea lor în California.

Cu siguranță, ar fi o invitație VIP pentru ei de la Netflix la evenimentul de celebrare. Netflix știe că fotografiile celor doi ar fi o lovitură de imagine remarcabilă”, a precizat sursa pentru msn.com.

Oprah este nominalizată la seria de non-ficțiune ca gazdă remarcabilă pentru interviul ei exploziv cu ducii de Sussex.

Harry și Meghan au o mulțime de proiecte

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle Snr, fost director de lumini, a câștigat două premii Emmy, alături de alți oameni din echipă, pentru munca sa ca director la serialul General Hospital.

Meghan și Harry au devenit părinți de fetiță în luna iunie. Ducesa a născut o fetiță pe nume Lilibet Diana.

Cei doi au o activitate intensă, iar printre proiectele lor se numără și o carte pentru copii scrisă de Meghan, un program Apple TV cu Oprah și o ofertă de carte pentru Harry, care a dezvăluit că scrie o autobiografie care va fi o relatare „exactă și complet veridică” a vieții sale.

Harry, care împlinește 37 de ani luna viitoare, a spus că memoriile, care vor fi publicate de Penguin Random House, vor fi scrise „nu de prințul care m-am născut, ci în calitate de omul care am devenit”, a spus el.

„Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, iar speranța mea este că povestind povestea mea – înălțimile și minusurile, greșelile, lecțiile învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem.

„Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele până acum și sunt încântat de faptul că oamenii pot citi o relatare directă a vieții mele care este exactă și cu adevărat adevărată”.

Se așteaptă ca cartea să fie lansată la sfârșitul anului 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI