Ce program au magazinele Lidl în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie

Ce program au magazinele Lidl în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie
Ce program au magazinele Lidl în zilele de Rusalii, pe 20 și 21 iunie

Sărbătoarea Rusaliilor mai este cunoscută la creștinii ortodocși sub denumirea de Pogorârea Sfântului Duh. Cu ocazia acestei sărbători românii se vor bucura de o minivacanță de trei zile: 19, 20 și 21 iunie 2021. Iată ce program au magazinele Lidl în zilele de Rusalii.

Programul magazinelor Lidl de Rusalii – orar complet

În fiecare an, sărbătoarea de Rusalii se sărbătorește întotdeauna într-o zi de duminică, la 50 de zile după Paşte. În acest an, sărbătoarea Rusaliilor pică pe data de 20 iunie 2021.

Ziua de Rusalii, pe 21 iunie 2021 este una oficial liberă de la stat pentru angajații români. Cu această ocazie, românii se vor alege cu un week-end prelungit deoarece ziua de luni, 21 iunie 2021 este declarată zi liberă. Deoarece dorește să îi întâmpine pe românii care vor fi liberi în aceste zile, Conducerea magazinului Lidl a anunțat programul de Rusalii 2021.

Magazinele Lidl – program de Rusalii

Lidl este un lanț de retaileri internaționali cu discount internațional, fondat în Germania. Acesta deține peste 12.000 de magazine în Europa și Statele Unite. Cu sediul central în Neckarsulm, Baden-Württemberg, compania aparține grupului Schwarz, care operează și lanțul de hipermarketuri Kaufland.

Lidl este principalul concurent al unui lanț de reduceri german similar Aldi pe mai multe piețe. Există magazine Lidl în aproape toate statele membre ale Uniunii Europene. Magazinele Lidl sunt prezente și în Elveția, Serbia, Regatul Unit și Statele Unite, dar și în țara noastră, din anul 2011. În prezent are 291 de magazine aici, potrivit en.wikipedia.org.

Orarul complet al magazinelor Lidl de Rusalii 2021

Pe 20 iunie (Rusalii 2019), duminică, dar şi luni, 21 iunie 2021, în a doua zi de Rusalii, magazinele Lidl din întreaga ţară vor funcţiona după un orar special.

Clienții magazinelor Lidl pot avea informații mai sigure în ceea ce privește programul după care funcționează magazinului Lidl de Rusalii 2021, accesând site-ul oficial al acestuia. De acolo pot selecta magazinul în care intenționează să meargă la cumpărături și să verifice programul. Potrivit datelor puse la dispoziție de site-ul oficial al lanțului de magazine, www.lidl.ro,  programul Lidl Rusalii 2021 este următorul:

  • Luni – Sâmbătă: 07.00 – 22.00, cu excepția sărbătorilor legale
  • Duminică: 08.00 – 20.00.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI