Ce program au magazinele Kaufland în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie

Ce program au magazinele Kaufland în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie
Ce program au magazinele Kaufland în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie

Weekend-ul acesta, românii se bucură de minivacanța de Rusalii 2021. Salariații români se pot bucura de un weekend prelungit, între de 19 și 22 iunie. În această minivacanță, magazinele din țară vor funcționa pe baza unui program special.

Programul magazinelor Kaufland în zilele de Rusalii va fi unul special, în zilele de duminică, 20 iunie şi luni, 21 iunie. Cei care vor să meargă la cumpărături în aceste zile trebuie să țină cont de program.

Magazinele Kaufland vor funcționa după un program special în zilele de Rusalii

Lanțul de magazine Kaufland a publicat deja programul complet de sărbători. Iată cum vor funcționa magazinele de Rusalii 2021:

Luni – Sâmbătă: 07.00 – 22.00;

Duminică: 08.00 – 20.00.

Pentru alte informații suplimentare referitoare la programul de sărbători al fiecăruia dintre magazinele Kaufland, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.kaufland.ro și să selecteze magazinul Kaufland în care urmează să vină la cumpărături.

Produsul care a fost interzis la Kaufland

Dacă ați fost vreodată în magazinele Kaufland de pe teritoriul german, este imposibil să nu fi văzut în rafturi produsele de panificație de la Riesa Pasta. Vă anunțăm că, din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil. Decizia a fost anunțată de Kaufland zilele acestea Oricine caută paste locale la Kaufland în aceste zile va deveni rapid dezamăgit.

Dacă acum câteva săptămâni produsele Riesa zăceau una lângă alta, acum există un gol în rafturi. În momentul de față există doar rămășițe ale mărcii „Joker”, de asemenea un produs din paste de la Riesa. De luni de zile, producătorul de paste din districtul Meißen, scrie presa germană, a încercat să-i convingă pe oficialii Kaufland să le accepte termenii.

„În ciuda eforturilor intense, nu am reușit încă să găsim o bază comună pentru o cooperare actuală cu furnizorul de paste Riesa.”, spun cei de la Kaufland. Motivul real din spatele acestui conflict este majorarea prețului la produsele Riesa, spun oficialii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI